16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Baloi a fost delegat la derbiul de la Motru

Daniel Baloi a fost delegat la derbiul de la Motru

CCA a delegat la derbiul gorjean din etapa a 28-a a Diviziei C si un arbitru gorjean. Daniel Baloi va arbitra, alaturi de Marius Moholea (Cluj) si Marcel Voda (Turda), meciul dintre Minerul Motru si Petrolul Stoina. Jocul este foarte important pentru fotbalistii lui Gabi Zahiu, Minerul Motru avind de aparat in continuare locul doi ocupat in prezent in seria a V-a. Pentru a putea promova, motrenii nu au voie sa mai piarda nici un joc pina la finalul acestei editii de campionat.

Principala lor adversara, Building Vinju Mare, evolueaza pe teren propriu cu FC Senaco Novaci, jocul fiind condus la centru de craioveanul Sebastian Petrica ajutat la cele doua linii de Gheorghe Nicolae si Constantin Popescu (ambii din Rimnicu Vilcea).

Aflata in zona retrogadabila, Petrolul Ticleni joaca in aceasta etapa pe teren propriu cu Oltchim Rimnicu Vilcea, meciul fiind condus de o brigada clujeana alcatuita din Dan Monea, Marcel Rus si Alex Uifalean.

Minerul Matasari va juca in deplasare cu Minerul Moldova Noua, brigada doljeana de la acest joc avindu-i in componenta pe Marian Ezaru, Adrian Popescu si George Tulba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS