11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudio Ranieri il vrea pe Batistuta la Chelsea

Claudio Ranieri il vrea pe Batistuta la Chelsea

Antrenorul formatiei engleze Chelsea, Claudio Ranieri, a anuntat ca doreste sa-l aduca la echipa pe atacantul argentinian Gabriel Omar Batistuta. Acesta se pare ca ar fi fost oferit englezilor, cu care va putea semna in vara, cu titlu de transfer gratuit. Batistuta a fost imprumutat de Roma lui Inter Milano, in acest sezon, dar a fost departe de a-si demonstra calitatile.

Clubul din Quatar, Al Arabi, a fost des mentionat in legatura cu un eventual transfer al argentinianului, cu toate ca jucatorul isi exprimase anterior dorinta de a juca in Premiere League inainte de a-si incheia cariera. Un transfer la Chelsea i s-ar potrivi de minune lui Batistuta, mai ales ca echipa londoneza va juca in Liga Campionilor si, mai mult, este antrenata de Ranieri, care s-a ocupat de fostul club al lui Batistuta, Fiorentina, in perioada 1994-1997.

„Avem nevoie de mai multi jucatori experimentati, ca sa ne descurcam mai bine in Liga Campionilor. Mai cred ca Batistuta va fi un succes in Premiere League, in ciuda virstei sale, de 34 de ani, pentru ca fotbalul in Anglia este, in principal, ofensiv. Pregatim mai multe transferuri pentru sezonul urmator, bineinteles, in masura in care ni le putem permite. Unele discutii sint foarte avansate. Batistuta ne-a fost oferit, dar contractul nu s-a semnat inca. Cunosc foarte bine jucatorii sud-americani si nu cred ca Batistuta va veni aici doar ca sa cistige mai multi bani“, a spus Claudio Ranieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS