16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua a relansat lupta pentru titlu

Steaua a relansat lupta pentru titlu

Steaua Bucuresti a terminat invingatoare, cu scorul de 2-1, in meciul sustinut in Giulesti cu lidera Rapid. Formatia feroviara a deschis scorul in minutul cinci, prin Badoi, dar a fost invinsa de reusitele lui Bostina (minutul 35) si Claudiu Raducanu (minutul 40). In acest moment, diferenta dintre Rapid si Steaua s-a redus la cinci puncte si cursa pentru titlu poate fi considerata relansata.

Rapid a avut parte de un inceput perfect de meci cind a deschis scorul prin Badoi, care a primit o minge de la Bratu si a sutat pe linga portarul Martin Tudor si printre picioarele lui Paraschiv. Steaua a replicat imediat printr-o ocazie a lui Claudiu Raducanu, inainte ca Bratu sa-si treaca in cont o ratare mare, cu capul, din pozitie buna, dupa ce primise o centrare ideala de la Godfroid. In minutul 35, Steaua a egalat printr-un gol norocos: Aliuta s-a trezit cu o minge in careu, a centrat in fata portii, iar acolo mingea s-a lovit practic de Bostina si a sarit in poarta. Urmatorul gol al stelistilor a fost la fel de intimplator. Cu cinci minute inainte de finalul primei reprize, Trica a sutat de la 30 de metri, balonul l-a intilnit pe Claudiu Raducanu, golgheterul Stelei si al campionatului marcind fara preluare, la coltul scurt, pentru 2-1. In a doua repriza, Rapid s-a mobilizat si doar interventiile lui Martin Tudor au mentinut rezultatul favorabil pentru Steaua.

Arbitrul italian Domenico Messina a condus ferm derbiul acestui retur de campionat, meci care ar fi putut isca probleme oricarui cavaler al fluierului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS