21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSintem maestrii deplasarilor

Sintem maestrii deplasarilor

Farul – Universitatea 2-2

• Stadion
„Gheorghe Hagi“, spectatori – 8.000.

• Au marcat: L. Mihai (‘6, ’25) / Bundea (’16), Sava (’21)

Farul: Unchias – I. Barbu, Schiopu, Pascovici – I. Balan, Badescu (’73, Thiandoum), Lungu, Cristocea (’32, Baltoi), Senin – Zicu (’76, D. Munteanu), L. Mihai. Antrenor: Ion Marin.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Rada – Bundea, Plesan Badea, I. Stancu – Sava (’69, Lutu) – Vigariu (’59, Miclea), Stoianof (’65, I. Savu). Antrenor: Sorin Cirtu.

• Au arbitrat: V. Anghelinei (Galati) – Al. Drogeanu (Braila) si D. Burloiu (Galati).

Arbitru de rezerva: D. Deca (Braila).

• Observatori: Al. Boc si D. Petrescu.

• Avertismente: Barbu (2), Lungu / Bundea, Stancu, Guso.

• Eliminare: I. Barbu (’75, cumul de doua avertismente).

• Filmul golurilor: min. 6, 1-0: L. Mihai a sutat imparabil din interiorul careului; min. 16, 1-1: Bundea, liber in zona din dreapta a careului mare, a sutat sub bara; min. 21, 1-2: Sava a sutat senzational din afara careului, mingea a lovit transversala si a cazut in poarta; min. 25, 2-2: L. Mihai a marcat dintr-o lovitura libera de la 18-19 metri printr-un sut pe jos.

• Celelalte rezultate: Gloria – FCM Bacau 0-0, Otelul – FC Brasov 0-2. Astazi se joaca restul meciurilor din etapa a 24-a: FC National – Astra (ora 11.00), Sportul – „Poli“ AEK (ora 15.00, Pro TV), FC Arges – Ceahlaul (ora 15.00), Rapid – Steaua (ora 17.00, TVR 1) si UTA – Dinamo (ora 17.00).

Ambele formatii care s-au infruntat ieri pe Litoral nu erau linistite in privinta evitarii zonei periculoase. In aceste conditii de criza de puncte, a rezultat o partida apriga, spectaculoasa, in ciuda unui teren destul de impropriu (noroios, iar pe alocuri fara iarba). Sorin Cirtu a surprins intr-un fel prin titularizarea lui Vigariu in primii „11“, Savu fiind lasat pe banca de rezerve. Cea mai interesanta repriza a fost prima, cu rasturnari de scor si cu patru goluri spectaculoase in primele 25 de minute! Chiar din start, Liviu Mihai a inscris (‘6), apoi Badescu a trimis balonul in bara (‘7), dar Bundea a restabilit peste zece minute egalitatea, cu un sut imparabil sub bara. Peste cinci minute, Marius Sava a marcat un gol de generic, cel mai frumos al meciului: balonul a lovit bara transversala, apoi a intrat in plasa, 1-2. Dupa doar patru minute, acelasi Liviu Mihai – cel mai bun jucator al gazdelor – a restabilit egalitatea, 2-2, invingindu-l pe Guso cu un sut din afara careului, rezultat cu care s-a incheiat prima repriza. La reluare, partida n-a mai avut ardoarea din primul mitan, cele doua formatii parind destul de multumite de rezultat. A lipsit si spectacolul din prima repriza, gazdele nemaiavind ocazii reale de a marca, iar oltenii n-au reusit nici un sut pe spatiul portii. Oricum, oltenii au aplicat bine si de data aceasta lectia defensivei, oprindu-i pe marinari la „distanta“ de careul lui Guso. Din minutul 75, gazdele au evoluat cu un om in minus, ex-craioveanul I. Barbu fiind eliminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS