8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Sava si Daniel McBreen sint apti de joc

Marius Sava si Daniel McBreen sint apti de joc

Ieri dupa-amiaza, Sorin Cirtu a programat un joc-scoala intre componentii lotului largit al Universitatii, la care au participat si citiva jucatori de la tineret, inclusiv ultima achizitie a oltenilor, Ilie Iordache (fost la Faur si legitimat in perioada de transferari la Universitatea).

Astazi, dupa antrenamentul de dupa-amiaza, lotul pentru meciul cu Rapid va intra in cantonament, indisponibili pentru acest derbi fiind Craciunescu si Mitrita. Sava (dureri la adductori) si McBreen (un necaz cu o unghie), care acuzau unele probleme de sanatate, sint apti de joc.

Ieri-dimineata, Marius Sava a efectuat un antrenament fizic cu preparatorul fizic Adrian Tudor, iar dupa-amiaza a participat la jocul scoala. Sava a spus: „Am absentat de la doua sedinte de pregatire, deoarece am simtit unele dureri la adductori si n-am vrut sa fortez, motiv pentru care miercuri si astazi (ieri – n.r.) am recuperat antrenamentele pe care le-au efectuat coechipierii mei. Nu mai am nimic, nici o durere, sint apt de joc. Pronostic pentru duminica? Trebuie sa cistigam sau, ma rog, sa nu pierdem in Giulesti. Apoi sa cistigam meciul cu Gloria Bistrita“. Miine, Romulus Miclea va implini 23 de ani.

Reamintim, prin depunctarea Sportului Studentesc cu doua puncte, Universitatea se afla acum pe locul 14, pe 15 figurind acum Sportul. In etapa de miine, Sportul joaca in deplasare la Constanta, cu Farul. Galeria anunta ca suporterii care doresc sa mearga la meciul din Giulesti sint asteptati duminica, ora 14.00-14.30 la stadionul „Ion Oblemenco“. Deplasarea se va face cu autocare, iar intrarea la meci, ca si transportul, sint gratuite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS