17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGravesen a fost ales jucatorul week-end-ului trecut

Gravesen a fost ales jucatorul week-end-ului trecut

UEFA l-a desemnat pe jucatorul danez Thomas Gravesen drept cel mai bun jucator al etapei de simbata a preliminariilor Campionatului European din 2004, a informat site-ul oficial al Uniunii Europene de Fotbal.

„Mijlocasul international danez Thomas Gravesen poate ca nu este renumit pentru capacitatea de a marca goluri spectaculoase. Dar golul de la 45 de metri, reusit in meciul cu Romania, din grupa a doua de calificare la Euro 2004, este o lovitura pe care merita sa ti-o amintesti si este de ajuns pentru a primi titlul de jucatorul sfirsitului de saptamina“, a scris site-ul UEFA.

La scorul de 2-1 pentru selectionata Romaniei, portarul Bogdan Lobont a iesit mult din poarta, a sutat in minge, care a ajuns la Gravesen. Jucatorul danez, aflat aproape de jumatatea terenului, a lobat mingea, care a trecut de Lobont si a intrat in poarta.

Thomas Gravesen si-a inceput activitatea de fotbalist la clubul danez Vejle BK in 1995. A mai jucat la Hansa Rostock, SV Hamburg, iar in prezentat evolueaza in Anglia, la Everton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS