7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-au batut cu noroc

Ne-au batut cu noroc

Satu Mare – Extensiv 2-1

• Stadion „Olimpia“, spectatori: 2.000

• Au marcat: P. Negrea ’66, Roszel ’73 / Malaele ’62-p.

• Olimpia: Szasz – Raileanu, Zahariuc, Balau – M. Gheorghe (’62, P. Negrea), Bozdog, Margaritescu, Dragomir, Salagean – Roszel (’83, Szalai), Cristian (’58, M. Alexandru). Antrenor: Z. Ritli.

Extensiv: Bornescu – Murgan, S. Radoi, Ciuca – Totoroata, Saceanu, Scarlat, Malaele, Velcovici – Musat, Pirvu (’70, Dantes). Antrenor: E. Neagoe.

• Filmul golurilor: min. 62, 0-1: Scarlat este faultat in suprafata de pedeapsa de Szasz si Malaele transforma penaltiul; min. 66, 1-1: dintr-un careu aglomerat, P. Negrea trimite in plasa, dupa ce balonul a revenit in teren din bara; min. 73, 2-1: la o greseala a apararii oltene, Roszel inscrie cu usurinta golul victoriei, fiind nemarcat de Ciuca.

Inainte de inceperea meciului de la Satu Mare, gazdele au „coborit“ in clasament (de pe locul doi pe trei), deoarece Gaz Metan Medias a „cistigat“ meciul cu Gilortul (3-0) si astfel a urcat pe doi. „Sintem condamnati sa invingem astazi“, declara Mircea Govor, unul dintre finantatorii echipei. „Nu am venit in excursie la Satu Mare“, spusese Eugen Neagoe.

In teren, prima repriza a demonstrat ceea ce au declarat inainte de meci oficialii celor doua echipe: 25 de minute destul de echilibrate, apoi gazdele irosesc trei oportunitati de a deschide scorul (’27 Raileanu, ’34 Roszel, ’35 Cristian). La pauza, Govor declara natiunii pe post: „Sint negru de suparare. S-a ratat inadmisibil“. La reluare, istoria meciului s-a „scris“ in 10 minute: 0-1 (’62, Malaele), 1-1 (’66, Negrea) si 2-1 (’73, Roszel). In aceasta parte a meciului, suporterii celor doua grupari au urmarit „live“ de toate: trei goluri, doua penaltiuri (unul aparat de Bornescu sau, ma rog, irosit de Bozdog), duritati, imbrinceli, injuraturi la adresa curajului oaspetilor s.a.m.d. Gazdele ar fi putut sa inscrie in min. ’80 (penalti acordat cu usurinta, dar irosit de Bozdog), dar ar fi putut si termina la egalitate daca Ciuca n-ar fi ratat o ocazie monumentala cind, din apropiere, a trimis cu capul spre poarta, dar a salvat de pe linia portii Balau!

Dupa meci, Ritli a declarat: „Am cistigat trei puncte pretioase la capatul unui meci greu in fata unei echipe tinere, dar talentata“. Neagoe a punctat: „Regret enorm ca am pierdut, mai ales ca am avut meciul in mina, cum se spune. Destule greseli copilaresti. Oricum, cred ca puteam pleca macar cu un punct.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS