5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-am obisnuit deja

Ne-am obisnuit deja

Steaua – „U“ Craiova 0-0

• Stadion: „Steaua“, spectatori: 2.000

• Steaua: T. Lung (’46, M. Tudor) – Ogararu, Mutica, Rachita, P. Stoica (’46, Panc) – Trica, Aliuta, Nesu (’61, Paraschiv). D. Orac (’46, Bostina) – Al. Piturca (’46, Oprita), Cl. Raducanu.

Universitatea: Guso – Daouda, Papura, Rada – Bundea, Craciunescu (’22, I. Stancu), Plesan, Badea (’73, Cl. Tudor) – M. Sava (’46, Stoianof), Lutu (’73, A. Calin) – I. Savu (’65, Verdes).

• A arbitrat: Fl. Chivulete.

Ca si in meciul oficial din campionat, partida de verificare de simbata s-a incheiat cu acelasi rezultat, 0-0, cei doi tehnicieni opinind ca amicalul a fost util in aceasta pauza competitionala.

Victor Piturca a folosit simbata o formatie din care au absentat internationalul Mirel Radoi si Fl. Dumitru, cu citeva noutati: T. Lung, Orac, Piturca, Nesu. In prima repriza, Lutu nu l-a putut invinge pe T. Lung, ex-craioveanu respingind, iar la cealalta poarta, Cl. Raducanu a sutat, din pozitii ideale, in afara spatiului portii Universitatii.

La reluare, stelistii au avut alte doua oportunitati de a inscrie, rezolvate de Guso: Oprita, de la doar sase metri, a trimis in bratele bosniacului, care la finalul intilnirii (’88) a respins si sutul trimis de Aliuta de la 11 m! Penaltiul acordat a fost ca urmare a unui presupus fault al aceluiasi Guso asupra lui Claudiu Raducanu.

Sorin Cirtu a folosit formatia standard, dar s-a reaccidentat Craciunescu. La un contact aerian, Catalin s-a dezechilibrat si a cazut gresit. Se pare ca e o entorsa la genunchiul sting, dar abia astazi se va cunoaste cit de grava este accidentarea lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS