5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sport pe scurt

Divizia D Gorj, etapa a 18-a

Avintul Baia de Fier sustine primul meci din retur

Pentru ca se afla intr-o zona de munte, echipa din Baia de Fier va sustine abia duminica primul joc din returul campionatului. Dupa ce nu s-au prezentat la jocul din etapa a 16-a din motive obiective, iar cel din etapa a 17-a a fost aminat datorita terenului impracticabil (acoperit cu gheata si zapada), fotbalistii de la Avintul debuteaza in retur abia in etapa a treia. Aflata pe locul 12 in clasament, echipa din Baia va intilni acasa pe ocupanta locului opt, Dinamo Inter Stanesti. Primul joc al etapei se va disputa simbata, de la ora 12.00 pe terenul de la Rostramo, unde echipa din Tirgu Jiu o va intilni pe Gaz Etan Turburea. Celelalte jocuri ale etapei a 18-a sint programate duminica, dupa urmatorul program: Minerul Rovinari – Energia Turceni, Sitex Pestisani – Unirea Dragotesti (ora 16.00), Minerul Motru II – Recolta Balesti, Paringul Sadu – Energetica Tismana, Bistrita Pestisani – MVM Dragutesti, Minerul Urdari – Viitorul Plopsoru.

Fotbal in sala

12 licee gorjene s-au inscris in competitie

Sala Sporturilor din Tirgu Jiu va gazdui in acest week-end meciurile din cadrul fazei judetene a Cupei Liceelor la fotbal in sala. La startul competitiei organizate de AJF Gorj si Primaria Tirgu Jiu s-au prezentat doar douasprezece echipe ale liceelor gorjene. Tragerea la sorti a meciurilor a avut loc marti, cu aceasta ocazie fiind prezentat si regulamentul de desfasurare a jocurilor. Cele 12 echipe care vor evolua astazi si miine in faza judeteana a intrecerii (in sistem eliminatoriu) sint: Colegiul National „Spiru Haret“, Grupul Scolar Energetic nr.1, Grupul Scolar Forestier, Liceul Bilteni, Liceul Rovinari, Colegiul National Bumbesti Jiu, Colegiul National Matasari, Liceul Turceni, Liceul Teologic, Liceul nr. 4, Liceul nr. 2 si LPS.

Turneul de box de la Tiraspol

Doua medalii pentru gorjeni

Pugilistul gorjean Cristian Ciobanu a reusit sa se impuna recent la turneul international de box de la Tiraspol, unde a intrat in posesia medaliei de aur. Performanta juniorului legitimat la CSS Tirgu Jiu a fost obtinuta in conditiile in care la concurs au luat parte peste 100 de boxeri din statele fostei Uniuni Sovietice, sportivi considerati cel mai bine pregatiti din lume in acest sport. La acelasi concurs s-a evidentiat si juniorul Francisc Boros de la Minerul Matasari, care a cistigat medalia de argint. Elev la Colegiul National Tehnologic din Matasari, Boros se pregateste cu antrenorii Constantin Lupsoiu si Ion Geica. Elevul antrenorului Ion Hau de la CSS Tirgu Jiu, Cristian Ciobanu este de anul trecut si component al lotului national de cadeti, in prezent el pregatindu-se la Ploiesti sub indrumarea antrenorului emerit Titi Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS