Acasă Sport „Nu mergem in excursie, sa fie clar!“

„Nu mergem in excursie, sa fie clar!“

Olimpia lui Mircea Govor se afla la patru puncte de liderul Apulum, dar ambitiosul finantator satmarean viseaza acum Divizia A, chiar daca si de pe pozitia actuala – locul doi – s-ar putea promova (la baraj).

Extensiv, adversarul de astazi al Olimpiei, n-a avut in acest campionat un parcurs asa cum si l-ar fi dorit fratii Mihailescu, oltenii fiind acum pe un loc (sase) care doar teoretic le mai da sperante pentru baraj.

Antrenorul principal al oltenilor, Eugen Neagoe, a spus: „Intilnim o echipa cu un parcurs diferit de al nostru, Olimpia reusind in acest campionat sa cocheteze cu podiumul seriei B2! Si asta in conditiile in care Olimpia a retrogradat in vara trecuta in C, ei fiind «promovati» in B prin cumpararea locului. Mergem la Satu Mare pentru un rezultat bun, chiar daca gazdele isi doresc cu orice pret victoria. Am incredere in lot si, in ciuda parerilor pesimistilor, cred ca Extensiv este in stare sa-i incurce pe satmareni. Oricum, nu mergem in excursie! Regret ca nu-i pot avea in teren pe experimentantii jucatori Cristescu si Vancea“. In tur, Extensiv a cistigat cu 5-1.

Zoltan Ritli, antrenorul principal al Olimpiei, a declarat pentru GdS: „Este un meci normal. Jucam acasa, avem astfel prima sansa. Ne dorim victoria, obiectivul echipei fiind acela de a «contabiliza» cit mai multe puncte in acest retur“.

Gazdele beneficiaza de serviciile internationalului de juniori Bozdog, curtat in aceasta iarna de Universitatea si Rapid, dar si de un sprijin aparte din partea celor doi finantatori: Consiliul Local Satu Mare (80% din buget) si Mircea Govor (20%), ultimul cumparind, in vara trecuta, locul din Divizia B de la Tractorul Brasov.

Exit mobile version