10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae si-ar putea prelungi contractul cu Sporting Lisabona

Marius Niculae si-ar putea prelungi contractul cu Sporting Lisabona

Atacantul roman Marius Niculae si-ar putea prelungi contractul cu gruparea portugheza Sporting Lisabona pina in anul 2007, a informat cotidianul A Bola. Potrivit sursei citate, Consiliul de Administratie al clubului lusitan intentioneaza sa prelungeasca pentru inca doi ani intelegerea cu fotbalistul roman, care expira in anul 2005.

„Contractul lui Marius Niculae va fi imbunatatit. Va creste si valoarea clauzei de reziliere, mai ales ca exista multe cluburi care il vor pe Niculae, desi acesta nu a evoluat foarte mult din cauza accidentarilor“, a scris A Bola.

Publicatia portugheza a mai notat ca Sporting doreste si prelungirea contractelor cu Tonito, Carlos Martins si Cristiano Ronaldo.

Un alt cotidian portughez, Record, a mentionat ca Marius Niculae urma sa se prezinte zilele trecute la echipa, dupa ce selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a renuntat la serviciile sale pentru partida cu Danemarca. Potrivit Record, Marius Niculae va fi supus unor noi controale de catre medicii clubului Sporting.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS