Acasă Sport Mutu l-a depasit pe Del Pierro

Mutu l-a depasit pe Del Pierro

Italia. Atacantul roman Adrian Mutu a marcat al 13-lea sau gol pentru echipa AC Parma in acest sezon, in victoria categorica obtinuta in deplasare, in fata echipei Chievo Verona, cu scorul de 4-0, meci din etapa a 25-a a campionatului italian de fotbal. Mutu a marcat in minutul sase, dar fost eliminat in minutul 77, pentru cumul de cartonase galbene. Atacantul nationalei si-a depasit astfel recordul de anul trecut, cind activa la Genoa, reusind, in acelasi timp, sa-l devanseze in topul celor mai buni marcatori din Seria A pe Alessandro Del Pierro. Adrian Mihalcea a jucat pentru echipa lui de club, Genoa, din liga a doua italiana, pe toata durata meciului cu Venezia, in timp ce coechipierul sau, Claudiu Niculescu, a lipsit, fiind in continuare accidentat.

Olanda. Portarul Bogdan Lobont a fost titular si fundasul Cristian Chivu – rezerva in meciul cistigat de echipa lor, Ajax Amsterdam, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Excelsior Rotterdam, in etapa a 24-a a campionatului Olandei.

Lobont a evoluat pe intreaga durata a meciului, in timp ce Chivu a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Bergdolmo, antrenorul „lancierilor“ hotarind sa-l menajeze pe fundasul roman pentru viitoarea partida din Liga Campionilor.

Spania. In etapa a 27-a a diviziei a doua a campionatului Spaniei, Gheorghe Craioveanu a evoluat pina in minutul 66 al meciului terminat la Getafe la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, in fata formatiei Real Oviedo.

Portugalia. Lucian Marinescu a intrat pe teren in minutul 29 al partidei pierdute de echipa sa, Academica Coimbra, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Benfica Lisabona, in etapa a 25-a a campionatului Portugaliei. Marinescu l-a inlocuit pe Binho.

Turcia. Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas, a invins cu scorul de 1-0, in cadrul etapei a 24-a, pe teren propriu, formatia Ankaragucu. Golul victoriei a fost inscris de Ahmet Dursun, in minutul 42. Daniel Pancu, atacantul echipei Besiktas, a evoluat din minutul 55, iar mijlocasul Marius Maldarasanu nu a evoluat, fiind accidentat. La echipa Ankaragucu a jucat, din minutul 78, mijlocasul Stelian Carabas.

Exit mobile version