20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Sport pe scurt

Volei (f), Divizia B

ULNT joaca la Sibiu

Astazi, la ora 13.00, echipa craioveana de volei feminin din Divizia B, ULNT joaca in deplasare cu echipa CS Sibiu, in ultimul meci al acestui campionat. Cele doua echipe ar fi trebui sa se intilneasca in prima etapa a returului dar, la acea data, echipa sibiana a aminat partida, pe motive medicale. Antrenorul voleibalistelor din Banie, Adrian Cotoranu, va folosi, cel mai probabil, acelasi lot care a evoluat si in partida de saptamina trecuta cu Poli Timisoara.

Box (cadeti si juniori)

S-a incheiat faza zonala din Banie

Zilele trecute s-a incheiat Faza Zonala a Campionatelor Nationale de box, la cadeti si juniori, desfasurata la Craiova, in sala de sport a stadionului „Ion Oblemenco“. La aceasta competitie au participat si sportivi de la cele trei cluburi de box din Banie, (CFR, RIF si CSM). In urma rezultatelor obtinute la aceasta competitie, s-au calificat pentru turneele finale de la Ploiesti (cadeti) si de la Mangalia (juniori) urmatorii sportivi craioveni: cadeti – Ionut Vilceanu (CFR, 52 kg), Radu Ciubotariu (CSM, 54 kg), Catalin Florescu (CFR, 60 kg), Alin Potirca (CFR, 86 kg); juniori – Bogdan Dumitru (CSM, 51 kg), Costinel Dragomir (CSM, 64 kg), Gabriel Andrei (CFR, 69 kg), Ion Pupaza (CFR, 60 kg), Mircea Muliu (CFR, 75 kg), Florin Neacsu (CFR, 81 kg).

Karate Traditional

Sensei Dan Stuparu vine la Craiova

Campionatul National de karate traditional, zona Tara Romaneasca debuteaza astazi in Craiova, in sala Olimpia si este organizat de Asociatia Judeteana de Karate Traditional, LPS „Petrache Triscu“ si instructorul Dan Ciocan. Participa 75 de concurenti din intreaga zona, din care 13 sint legitimati la cluburile craiovene. Vor arbitra Gabriel Gulie (3 dan), Daniel Antici (1 dan), Laurentiu Ciuca (3 dan) Rolland Reischel (3 dan), Dan Ciocan (2 dan). Competitia se va desfasura sub directa coordonare a presedintelui Federatiei Romane de Karate Traditional, sensei Dan Stuparu (7 dan).

Categoria Elita

Programul etapei a 17-a

Etapa a 17-a a Categorie Elita se va desfasura miine, de la ora 11.00. Iata programul partidelor: Seria I: Giurgita – Cetate, Bistret – Urzicuta, Catane – Giubega, Ghidici – Maglavit, Smirdan – Cirna, Caraula – Birca, Galicea Mare – Motatei, Silistea Crucii – Goicea; Seria a II-a: Daneti – Cosoveni, Amarasti – Rojiste, Gioroc – Celaru, Leu – Secui, Marsani – Preajba, Dragotesti – Timburesti, Autobuzul – Castranova, Dobresti – Giormane; Seria a III-a: Raznic – Isalnita, Bralostita – Tuglui, Circea – Almaj, Bradesti – Breasta, Melinesti – Venus, Sopot – Predesti, Radovan si Belcin stau.

Handbal (m), Liga Nationala

Petre Avramescu isi va intilni fostii elevi

Handbalistii de la Lignitul Tirgu Jiu vor avea miine de trecut un nou test dificil pe teren propriu in fata celor de la Minaur Baia Mare. Dupa dusul rece suferit la Fibrex Savinesti in etapa a patra a returului, gorjenii si-au continuat antrenamentele in acelasi ritm alert impus de noul antrenor Petre Avramescu. La venirea sa la Tirgu Jiu, tehnicianul declara ca nu are importanta cu ce echipa urmeaza sa joace pentru ca ritmul antrenamentelor va fi la fel. De aceasta data este vorba insa de un joc important pentru handbalistii de la Lignitul, fiind vorba de o echipa de top, Minaur, care ocupa locul cinci in clasament. Jocul este important intr-un fel si pentru tehnicianul Petre Avramescu, care s-a ocupat de pregatirea echipei Minaur pina la inceputul returului Ligii Nationale, acesta fiind primul meci direct impotriva fostei echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS