12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii merg la Resita pentru o victorie

Pandurii merg la Resita pentru o victorie

Gorjenii sint optimisti in retur

CSM Resita – Pandurii

• Stadion
„Arsenal“, simbata, ora 11.00.

• Pandurii (formatia probabila): Balaet – Amzucu, Nicola, Trofin – Braia, Stirc, Radoi, Cr. Popescu, I. Stefan – A. Popescu, Vintilescu. Antrenor: O. Cojocaru

• Vor arbitra: O. Trandu (Timisoara) – O. Sovre (Oradea), Fl. Buturca (Satu Mare).

Dupa suspendari si excluderi din lot, plecari si reveniri la echipa ale unor jucatori, la Pandurii Tirgu Jiu activitatea pare sa intre in normal. Debutul in retur aduce si clarificarea problemelor aparute in ultima vreme la echipa, chiar si relatia cu presa fiind acum mai amiabila prin numirea unui purtator de cuvint din rindul jurnalistilor.

Pandurii pornesc in partea a doua a campionatului de pe locul noua, dar cu acelasi obiectiv ca si in tur – clasarea pe unul din primele cinci locuri. Obiectivul nu este greu de realizat in conditiile in care doar patru puncte ii despart pe fotbalistii din Tirgu Jiu de locul cinci, iar o victorie la Resita nu este imposibila. In ceea ce priveste echipa sa, antrenorul Octavian Cojocaru a spus ca trebuie sa cistige cit mai multe jocuri in retur: „Datorita starii terenurilor, noi am lucrat mai putin tehnico-tactic in ultima vreme. Oricum, vom cauta sa ne impunem jocul indiferent pe cine vom intilni. Trebuie sa cistigam cit mai multe jocuri pentru a ne indeplini obiectivul.“

Prima conferinta de presa din acest an avut loc joi si a constituit reintilnirea antrenorilor de la Pandurii cu o parte a presei, prilej cu care a fost dat publicitatii si lotul largit cu care formatia gorjeana va aborda returul. Acesta cuprinde 31 de jucatori, care vor fi insa grupati in doua echipe ce se vor pregati in paralel.

Pe linga cei 11 titulari, in lotul de 18 pentru jocul de la Resita au mai fost cooptati: Hirsu, Negrila, Cristea, Gaman si Arcanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS