10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivii romani spera sa obtina cel putin 16 titluri

Sportivii romani spera sa obtina cel putin 16 titluri

Astazi debuteaza la Craiova Campionatele Balcanice de Scrima pentru cadeti si juniori, competitie care urmeaza sa se desfasoare pe parcursul a trei zile, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii.

La cea de-a 34-a editie a Balcaniadei participa sportivi din cinci tari, Bulgaria, Grecia, Turcia, Serbia-Muntenegru si Romania. Sportivii care se antreneaza la Centrul Olimpic de Spada din Craiova se numara printre principalii favoriti, date fiind rezultatele bune obtinute in competitiile nationale si internationale.

Membrii Federatiei Romane de Scrima, prezenti ieri la Craiova, au recunoscut ca efortul financiar pentru organizarea acestei competitii a constat in 700 de milioane de lei, mai ales ca sponsorii nu s-au grabit sa-si faca simtita prezenta.

Ana Pascu, presedintele executiv al FRS, s-a aratat convinsa ca aceasta competitie va fi benefica pentru sportivii romani in general, dar si pentru cei craioveni, in special, pentru ca, este de parere Ana Pascu, „avem valori deosebite, avem valori care bat la portile afirmarii.“ Startul se da in dimineata aceasta, cind incep probele individuale rezervate cadetilor si juniorilor si vor continua cu probele pe echipe miine si duminica. Delegatiile asteptate sa soseasca ieri vor parasi Craiova luni dimineata, cind se va face bilantul celor 22 de titluri balcanice puse in joc, si din care sportivii romani spera sa obtina cel putin 16.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS