8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPe linga Helesteanu, Corpodean a fost mic copil

Pe linga Helesteanu, Corpodean a fost mic copil

Dupa ce Corpodean si-a batut joc de olteni in meciul cu Bacaul neacordindu-le un penalti clar, Universitatea va avea parte in Ghencea de un arbitru chiar mai original decit „Corcodel“.

Ieseanul Anton Helesteanu, delegat la derbiul Steaua – Universitatea, si-a facut „incalzirea“ miercuri in Cupa Romaniei cind a dat un adevarat recital de gafe la meciul Farul – Dinamo.

Pe linga faptul ca nu a vazut citeva henturi clare si a interpretat aiurea niste atacuri criminale, cu talpa la git, Helesteanu l-a facut „varza“ si pe sarmanul senegalez Pape Diop, la primul meci oficial al acestuia pentru Dinamo.

Din cauza lui Helesteanu, Diop nu a rezistat pe teren nici macar o jumatate de ora, el fiind eliminat rapid pentru doua cartonase galbene. Daca la primul nu au existat dubii, cel de-al doilea avertisment a fost de „Cascadorii risului“: scapat singur spre poarta, Diop a fost „cosit“ in careu de un aparator constantean si, ca sa nu dea penalti si eliminare pentru fundas, Helesteanu l-a avertizat pe senegalez pentru simulare!

Oltenii trebuie sa fie foarte atenti in Ghencea: ca si Corpodean, Helesteanu nu vede henturile si, in plus, daca te lasi faultat in careu, te da afara de urgenta!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS