10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Sport pe scurt

Volei (f), Divizia B

ULNT Craiova joaca acasa cu Poli Timisoara

Echipa de volei feminin ULNT Craiova din Divizia B intilneste astazi, la ora 12.00, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii, formatia Poli Timisoara, in cadrul etapei a saptea, ultima din retur. Desi, in mod normal, acesta ar fi trebuit sa fie ultimul meci din campionat, elevele lui Adrian Cotoranu mai au de sustinut un meci anulat, in prima etapa, cu voleibalistele din Sibiu. Meciul se anunta dificil, atit din cauza faptului ca oltencele nu au avut, inaintea acestui meci, o sala de antrenamente, cit si datorita pozitiei bune a echipei timisorene in clasament (locul doi), care se pare ca va promova in prima divizie nationala. Lotul din Banie este format din Burcea, Dina, Sticlaru, Paraschiv, Linca, Anghelut – titulare, si Ciortea, Georgescu si Manciu – rezerve. Cunoscute fiind problemele cu care se confrunta echipa, Adrian Cotoranu este destul de retinut in a face vreun pronostic. „Noi vom juca, dar trebuie sa fim realisti.“

Baschet (m), Divizia B

Meciul a fost aminat din cauza turneelor de juniori

Echipa de baschet masculin Energia Rovinari va sustine duminica, de la ora 12.00, ultimul joc din cadrul returului campionatului Diviziei B. Meciul cu CSS Rimnicu Vilcea a fost aminat de saptamina trecuta din cauza turneului de lupte care s-a desfasurat la Tirgu Jiu si ar fi trebuit sa se dispute astazi. Sala Sporturilor gazduieste insa meciuri de baschet si handbal din cadrul unor turnee de juniori, din cauza acestora jocul de baschet fiind aminat din nou.

Energia Rovinari ocupa primul loc in clasamentul seriei a cincea inaintea acestui joc si are toate sansele sa-si pastreze pozitia. Dupa incheierea returului, Energia isi va continua pregatirea pentru turneul de sala care va avea loc la Craiova, in aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS