6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri grele pentru echipele oltene

Meciuri grele pentru echipele oltene

Miine va avea loc, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii, incepind cu ora 11.00, meciul dintre echipele de handbal masculin „U“ Petrolul Craiova si HC Municipal Constanta, din etapa a 15-a din Liga Nationala.

Antrenorul formatiei din Banie, Sebastian Dobeanu, ii va folosi pe toti elevii sai, mai putin pe Andru Bucur, care urmeaza sa fie operat luni la picior, pentru rupere de ligamente, urmind ca pina la finalul campionatului sa nu mai poata fi folosit.

Echipa oaspete se afla in prezent pe pozitia a doua in clasamentul national, fapt care da siguranta unui spectacol demn de urmarit.

Lignitul joaca la Savinesti

Etapa a patra a returului Ligii Nationale programeaza duminica un joc dificil pentru echipa de handbal din Tirgu Jiu. Lignitul va intilni in deplasare campioana Fibrex Savinesti, formatie care ocupa primul loc in clasament si in acest sezon. Cu o singura infringere in acest campionat, Fibrex este in continuare cea mai buna formatie masculina, eventualitatea unei victorii la Piatra Neamt pentru gorjeni fiind putin probabila.

Lignitul se confrunta in continuare cu indisponibilitati in lot, ieri un alt jucator accidentindu-se la antrenament.

Vor lipsi in acest meci Dan Ilies, care are inca mina in gips, dar si Liviu Andries, care, desi si-a reluat pregatirea, nu este complet refacut. Va intra in schimb Andrei Enache, jucatorul de doar 19 ani, care a venit recent de la Vaslui. Folosit in jocurile de verificare din cadrul turneului „Cupa Lignitul“, Enache s-a accidentat la unul dintre antrenamente, suferind apoi o interventie chirurgicala la nas. Antrenorul Avramescu a spus ca jucatorul este complet refacut si putea evolua inca din etapa precedenta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS