Acasă Sport FC Extensiv – „U“ Craiova II 2-1

FC Extensiv – „U“ Craiova II 2-1

Cum anticipasem de joi, antrenorul Extensivului, Eugen Neagoe, a trimis pe teren, in meciul cu echipa a doua a Universitatii, cea mai buna formula pe care si-o permitea. Evident, fara accidentatii Cristescu, Vancea, Ciuca si Cioponea.

La rindul ei, Universitatea a venit cu un fel de echipa secunda, fara jucatorii care sint de joi in cantonament pentru partida cu FCM Bacau.

La sfirsitul primelor 45 de minute de joc, scorul a fost 0-0. Dupa pauza, pentru Extensiv au marcat Musat (’51) si Dantes (’60), golul Universitatii fiind inscris de Curteanu (’57). Sa mai notam ca, spre final, atunci cind un jucator a respins balonul in tribuna a doua, singurul spectator prezent in acea zona a luat mingea si s-a facut nevazut, luind-o la sanatoasa prin parc!

Iata si distributiile celor doua echipe:

Extensiv: Bornescu – Murgan, S. Radoi, D. Mihai, Dantes – Malaele, Saceanu, Totoroata, Scarlat – Pirvu, Musat. Au mai intrat: Savulescu si Dina.

„U“ Craiova: Banica – G. Serban, Craciunescu, Moti – Cl. Tudor, Tresor, Vladut, Cimpan, Mirea – Cr. Bratu, Calin. Au mai intrat: Suciu, Curteanu si Balaci.

Universitatea a fost condusa de pe banca de Gigi Ciurea (Sorin Cirtu a supervizat jocul din tribuna), iar Malaele a ratat o lovitura de pedeapsa (scorul era deja 2-1).

Exit mobile version