16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSaminta de scandal la AC Milan

Saminta de scandal la AC Milan

Milan a infirmat zvonurile referitoare la un conflict izbucnit intre antrenorul Carlo Ancelotti si vicepresedintele clubului, Adriano Galliani, dupa meciul terminat la egalitate, 3-3, pe teren propriu cu Atalanta. Presa a sugerat ca Galliani a fost neinspirat cu deciziile luate pentru acel meci, respectiv pozitionarea lui Filippo Inzaghi singur in fata si inlocuirea lui Manuel Rui Costa. Conducerea clubului a dezmintit aceste informatii, printr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al echipei. „Teoriile aparute sint inacceptabile. Conducerea clubului si antrenorul echipei lucreaza intr-o atmosfera pozitiva, caracterizata de o cooperare constanta si solida. Nu exista absolut nici un semn de neincredere fata de Carlo Ancelotti, nici din partea clubului in general, nici din partea directorului executiv. Recenta reinnoire a contractului lui Ancelotti demonstreaza acest lucru. Armonia dintre Milan si Ancelloti este aceeasi dintotdeauna si va fi la fel si in viitor. Nu a fost si nu va fi niciodata altfel.“

Reintregirea lotului

Clubul italian AC Milan este interesat de achizitionarea mijlocasului international brazilian al echipei Sao Paulo, Ricardo Izecson Santos Leite, cunoscut sub numele de Kaka, si ofera in schimbul jucatorului suma de 19,5 milioane de dolari. Presedintele clubului Sao Paulo, Marcelo Portugal Gouvea, a anuntat ca nu a primit nici o oferta oficiala de la milanezi, precizind ca nu il va transfera pe Kaka pentru mai putin de 20 milioane de dolari. „Imi doresc sa joc la o echipa din Europa, dar nu stiu daca acest lucru se va intimpla acum“, a spus Kaka, component al selectionatei Braziliei, tara care a cistigat titlul mondial in 2002, in Coreea de Sud si Japonia. Presa braziliana sustine ca Leandro, fost jucator al formatiilor Sao Paulo si AC Milan, va face parte, din 2004, din conducerea clubului milanez.

O veste buna pentru suporterii milanezi este revenirea in lot a atacantului ucrainean Andrei Sevcenko, cu ocazia meciului de duminica cu Chievo Verona, din cadrul etapei a 24-a a campionatului italian de fotbal. Sevcenko a suferit o accidentare la coapsa dreapta in partida cu Lazio Roma, disputata pe 16 februarie, in urma careia a fost nevoit sa ramina in repaos. El isi va lua locul in atac alaturi de internationalul Filippo Inzaghi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS