12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Box, CN – faza zonala

CFR Craiova participa cu actualii campioni judeteni

In perioada 10 – 16 martie va avea loc in sala Liceului CFR din Craiova faza zonala a Campionatului National de cadeti si juniori la box. Clubul CFR Craiova ii scoate la rampa pe actualii campioni judeteni, care vin dupa mai multe turnee de selectie pentru lotul national. Costel Sirbu (categoria 64 kg) a fost deja selectionat pentru acest lot, dupa ce la turneul de la Braila, desfasurat in zilele de 28 si 29 februarie, l-a invins pe campionul european de cadeti, Adrian Stanca. De astazi, Costel Sirbu este in cantonamentul lotului national de la Braila, unde se antreneaza pentru Campionatele Europene din Polonia, cu maestrul Relu Auras. La competitia din Banie vor participa si Mircea Muliu (81 kg), Florin Neacsu (91 kg), Ionut Balaur (+91 kg), Sorin Vilceanu (46 kg), Ionut Vilceanu (52 kg), Marian Bengin (54 kg), Jan Bazaluica (57 kg), Ion Pupaza (60 kg) si Gabriel Andrei (67 kg), adica toti elevii pregatiti de Marcel Sirba si Ion Dragomir.

Astazi, la hotelul Sport

Adunare Generala la AJF Gorj

Biroul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Gorj a convocat pentru astazi prima Adunare Generala din acest an. Toti presedintii si delegatii asociatiilor sportive si cluburilor care au echipe de fotbal ce activeaza in campionatul judetean sau in campionatele de juniori sint asteptati, de la ora 14.00, la sala de sedinte de la hotel Sport. Ordinea de zi a Adunarii Generale cuprinde o analiza a turului campionatului, prezentarea taxelor si vizelor pe care echipele trebuie sa le plateasca in acest an, dar si aprobarea programului returului pentru aceste campionate. Presedintele AJF Gorj, Ion Corlan, va prezenta cu aceasta ocazie si rezultatul dezbaterilor care au avut loc recent la Bucuresti la Adunarea Generala a FRF.

Box profesionist

Lewis a fost sfatuit sa nu lucreze cu Don King

Fostul campion mondial la categoria grea, Mike Tyson, i-a recomandat pugilistului britanic Lennox Lewis sa nu lucreze cu promotorul Don King, daca doreste sa fie organizat un meci intre ei doi. „Lennox si eu nu avem nevoie de Don King pentru a face afaceri. Lennox este destul de inteligent pentru a nu cadea in capcanele lui Don King“, a spus Tyson. Fostul campion nu doreste sa boxeze in cadrul unei gale organizate de Don King, caruia pugilistul ii reproseaza ca i-a furat peste 100 de milioane de dolari dupa ce a iesit din inchisoare, in 1995. Tyson a depus o plingere impotriva promotorului, dar cazul nu a fost inca judecat. Cei apropiati lui Mike Tyson considera ca Don King doreste sa-l oblige pe boxer sa apeleze la serviciile sale si astfel sa renunte la plingere. Potrivit anumitor surse, King i-a oferit lui Lennox Lewis 40 milioane de dolari pentru trei meciuri, in afara de cistigurile din acordurile comerciale si din contractele de transmitere televizata a partidelor. In luna iunie 2002, Lewis l-a invins pe Tyson, prin KO, in repriza a opta.

Automobilism, Formula 1

Ralf se asteapta la surprize la Melbourne

„Marele Premiu al Australiei din acest an va fi cea mai imprevizibila cursa din istoria Formulei 1“, a spus pilotul german Ralf Schumacher. Acesta a adaugat ca noile reguli vor avea un asemenea impact, incit nu cea mai rapida masina va cistiga la Melbourne duminica. „Nu cred ca a fost vreodata asa de greu de pronosticat care va fi rezultatul primei curse a sezonului“, a spus Ralf Schumacher. „Chiar nu am nici o idee ce se va intimpla“, a mai spus fratele campionului mondial. Schimbarea care va afecta cel mai mult desfasurarea cursei este interzicerea realimentarii intre calificari si cursa. Aceasta regula ar putea conduce la cazuri in care echipele mai mici vor da totul in calificari, sacrificindu-si sansele in cursa. Frank Williams a anuntat deja ca echipa sa nu se va putea masura cu Ferrari in acest sezon, dar Ralf crede ca masinile Williams vor deveni din ce in ce mai competitive pe masura ce sezonul progreseaza. „Tot ceea ce stiu este ca am muncit foarte mult la masina noastra. Sintem in forma buna, dar avem nevoie de timp pentru a putea fructifica la maximum potentialul masinii“, a spus Schumacher.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS