Situaţia lui Hirsu nu a fost clarificată

Autori


Situaţia portarului Dorin Hirsu nu a fost clarificată nici după Adunarea Generală a Acţionarilor a clubului Pandurii Tirgu Jiu. Deşi la inceputul acestei săptămini presa gorjeană a preluat o declaraţie a purtătorului de cuvint, conform căreia in şedinţa AGA s-a hotărit ca Hirsu să revină la Tirgu Jiu, nici o persoană din conducere nu a confirmat această hotărire. Directorul executiv de la Pandurii, Ion Poenaru, a spus că in AGA s-a hotărit ca Hirsu şi Nicolaescu să fie imprumutaţi la Motru pină in vară.


Deşi la Pandurii a fost numit un nou purtător de cuvint, ştirile contradictorii continuă să apară la echipă. Cel care ocupă această funcţie este comentatorul sportiv Ciprian Florescu, care a spus că antrenorul Octavian Cojocaru a primit sarcina ca in două zile să stabilească lotul de 24 de jucători şi să-l includă in echipă şi pe Hirsu. La două zile de la şedinţa AGA, antrenorul Cojocaru nu a stabilit incă lotul, iar portarul Dorin Hirsu nu a revenit la Pandurii.


Comenteaza acum

Alte stiri

7 ianuarie 2019

Peste 850 de semnături pentru susţinerea echipei Pandurii

Petiţia online iniţiată pe site-ul de specialitate www.petitieonline.com cu scopul de a strânge semnături online pentru susţinerea echipei Pandurii Târgu Jiu s-a bucurat de un real succes încă din prima zi de la lansarea acesteia. Adresată în ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 martie 2003

Top