Nicu „Galerie“ a „murit“ putin si s-a trezit mahmur

Autori


Un grup de suporteri ai echipei Dinamo Bucuresti a informat saptamina trecuta conducerea clubului ca fostul sef de galerie, Nicolae Paraschiv, a decedat. Diriguitorii „ciinilor rosii“ i-au oferit familiei lui Nicu „Galerie“ un ajutor financiar de 30 de milioane de lei, cu care fostul sef al suporterilor dinamovisti a organizat o petrecere.

Secretarul clubului dinamovist, Jean Grama, a inchiriat si doua autocare pentru deplasarea suporterilor la Vilcea, unde urma sa fie „inmormintat“ Paraschiv. Cind Grama s-a dus la asa-zisul priveghi al lui Paraschiv, l-a gasit pe acesta mahmur dupa petrecerea pe care o organizase.


In urma acestei farse, suporterii echipei Dinamo doresc sa i se interzica lui Nicolae Paraschiv intrarea pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Nicolae Paraschiv nu este la prima actiune de acest gen. In perioada cind clubul Dinamo il avea ca presedinte pe Vasile Ianul, mai multi suporteri au anuntat ca Paraschiv a decedat, primind un ajutor financiar cu care au organizat o petrecere.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 martie 2003

Top