Cinci craioveni vor juca pentru selectionata „Under 15“

Autori


La Resita si Caransebes s-au desfasurat zilele trecute meciuri de verificare pentru definitivarea lotului largit al juniorilor nascuti in 1988 („Under 15“), din Craiova fiind convocati sapte juniori (sase de la „GP“ si unul de la FC Universitatea). Antrenorul Paul Raducan („GP“), care a fost prezent la aceasta actiune din Banat, a spus: „In urma acestui trial, comisia de la FRF, care a fost alcatuita din antrenorii Mihali, Cheran si Firiteanu, a convocat pentru Balcaniada din acest an cinci juniori de la «GP»: Oghinciuc, Ganea, Jianu, Ristache si Murdarea. Se afla in vederile selectionabililor si juniorul Negrila. Cei cinci juniori s-au prezentat ieri la sediul FRF, urmind ca astazi, la Snagov, sa dispute un meci-scoala“. Cei cinci fotbalisti de la „GP“ sint pregatiti de antrenorul Paul Raducan, cel care, in urma cu trei ani, a fost alungat de la FC Universitatea.


FRF l-a desemnat ca antrenor principal al selectionatei de juniori „Under 15“ a Romaniei pe Florin Cheran, care a mai activat ca secund (in perioada 2000-2001) al fostilor selectioneri Bölöni si Hagi. Secund al lui Cheran la reprezentativa „Under 15“ este Eduard Wagner.


Comenteaza acum

Alte stiri

27 februarie 2019

(Video) Gorj: Cinci utilaje de deszăpezire intervin în Rânca

Cinci utilaje de deszăpezire acționează la această oră pe DN 67C între Novaci și Rânca. Stratul de zăpadă de pe carosabil depășește 3 centimetri. Se intervine între kilometri 22 și 34. Utilajele împrăștie și material antiderapant.

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 martie 2003

Top