5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra este criticat de Benitez si Loren

Contra este criticat de Benitez si Loren

Doi jucatori ai echipei Recreativo Huelva, Ignacio Benitez si Lorenzo Moron Vizcaino, au afirmat ca fundasul roman al formatiei Atletico Madrid, Cosmin Contra, se plinge prea mult dupa fiecare meci pierdut de gruparea madrilena.

„De cite ori pierde, se plinge. De cite ori pierde, are ceva de spus. Cind cistiga, nu mai spune nimic. Am fost mai buni in repriza secunda si am cistigat punctele“, a spus mijlocasul echipei Recreativo Huelva, Benitez, care l-a acuzat pe roman ca l-a insultat dupa un meci dintre Atletico Madrid si Recreativo Huelva din Cupa Spaniei. Vizcaino, poreclit Loren, a confirmat faptul ca fundasul roman l-a insultat pe Benitez. „Nu voi repeta ce i-a spus Contra. Dar l-a insultat si asa ceva nu ar trebui sa se intimple pe terenul de joc“, a spus Loren. Jucatorul a precizat ca fundasul roman ar trebui sa nu mai comenteze dupa un meci. „Contra spune multe lucruri. Trebuie sa fie un profesionist si sa inchida gura o data incheiat meciul. Am fost mai buni si am cistigat cu 3-0. Atletico Madrid are o echipa valoroasa si cind noi pierdem ii felicitam“, a mai spus Loren.

Cosmin Contra l-a criticat pe arbitrul Pino Zamorano dupa meciul pierdut de Atletico Madrid la sfirsitul saptaminii, in deplasare, cu scorul de 0-3, in fata formatiei Recreativo Huelva, din etapa a 23-a a primei divizii a campionatului Spaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS