11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSeara revanselor in Champions League

Seara revanselor in Champions League

Etapa a patra din faza secunda a grupelor Ligii Campionilor debuteaza astazi cu meciurile din grupele C si D. Toate partidele vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct disputa de pe „Westfalenstadion“ din Dortmund, dintre Borussia si Real Madrid. Rezumatul celorlalte intilniri va fi difuzat de acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.

Grupa C

Borussia si Real Madrid lupta pe doua fronturi in acest sezon, fiind angrenate atit in batalia pentru titlul in campionatele interne, cit si in Liga Campionilor. Borussia si Real ocupa pozitiile secunde in clasamentele din Bundesliga, respectiv din Primera Division, dar, spre deosebire de echipa din Dortmund, care se afla la zece puncte de lidera Bayern München, gruparea din capitala Spaniei are sanse destul de mari sa cistige titlul, fiind la doar doua puncte in urma formatiei Real Sociedad. Meciul din aceasta seara, care se va juca pe arena „Westfalenstadion“, se anunta a fi aprig disputat, ambele formatii vizind ocuparea pozitiei secunde in ierarhia grupei C, care le da dreptul sa acceada in fazele superioare ale competitiei. In partida tur, care s-a desfasurat la Madrid, in urma cu o saptamina, Real s-a impus la limita, cu 2-1, dupa ce germanii deschisesera scorul.

Lidera grupei C, AC Milan, nu are un meci facil in fieful echipei Lokomotiv Moscova. In partida de la Milano, italienii s-au impus doar cu 1-0, simtind pe pielea lor determinarea si puterea de lupta a fotbalistilor rusi. Pentru Lokomotiv, intilnirea din aceasta seara poate insemna ultima sansa de a accede in fazele eliminatorii ale celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi.

Grupa D

In meciul tur, care s-a disputat saptamina trecuta, la Manchester, echipa britanica a profitat de faptul ca din formatia italiana au lipsit noua titulari (accidentati s-au bolnavi de gripa) si s-a impus, cu 2-1, la capatul unei intilniri pe care a dominat-o in totalitate. Cei care nu au putut juca pentru Juventus in acea partida (Buffon, Thuram, Iuliano, Tudor, Zambrotta, Birindeli, Salas, Di Vaio si Del Piero) au promis ca vor face tot posibilul sa se refaca pina la revansa din aceasta seara, cind doresc sa se razbune. Manchester pare intr-o forma nu prea buna, in ultima etapa de campionat obtinind cu greu o remiza pe terenul codasei Bolton, gratie golului inscris de Solskjaer in minutele de prelungire ale partidei.

Pe stadionul „El Riazor“ din La Coruna, Deportivo vrea sa spele in aceasta seara rusinea suferita saptamina trecuta, cind, contrar tuturor pronosticurilor, a fost invinsa, cu 1-0, de micuta formatie elvetiana FC Basel. Elevii lui Javier Irureta au demonstrat in week-end-ul trecut ca au trecut peste socul infringerii din Elvetia, ei invingind in ultima etapa de campionat, cu 6-0, pe Deportivo Alaves.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS