12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIonel Ganea a inscris pentru Stuttgart

Ionel Ganea a inscris pentru Stuttgart

„Stranierii“ romani care evolueaza in campionatele Europei au avut un sfirsit de saptamina lipsit de realizari. Dintre fotbalistii care joaca in reprezentativa Romaniei doar Ionel Ganea (VfB Stuttgart) a reusit sa inscrie, in timp ce Mutu si Filipescu au fost titulari, iar Adrian Ilie si Viorel Moldovan au luat loc in tribune.

Germania. Fostul atacant al Universitatii Craiova, Ionel Ganea, a marcat duminica un gol in partida pe care echipa sa, VfB Stuttgart, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), in fata formatiei Borussia Monchengladbach, in etapa a 22-a a campionatului Germaniei. Ganea a marcat golul trei al gazdelor, in minutul 86. In etapa a12-a a diviziei secunde a campionatului Germaniei, Daniel Ciuca a evoluat 46 de minute pentru RW Oberhausen, in meciul pierdut, pe teren propriu, in fata gruparii SVW Mannheim. Scorul final a fost de 0-1. Ciuca a fost inlocuit cu Salifoui.

Italia. In etapa a 22-a a campionatului Italiei, Adrian Mutu a jucat toate cele 90 de minute pentru Parma in meciul sustinut in deplasare la Perugia, scor 1-2. Atacantul nationalei a dat o bara si a pasat decisiv la a doua reusita a formatiei sale.

Spania. Iulian Filipescu a evoluat 45 de minute in meciul pierdut de echipa sa, Betis Sevilla, in deplasare, cu scorul de 0-4, in fata formatiei FC Barcelona. Romanul, care a fost inlocuit cu Rivas, a primit un cartonas galben in minutul 45. Fiind accidentat, atacantul craiovean Adrian Ilie nu a evoluat in etapa a 13-a din Primera Division, in meciul pierdut de Alaves, in deplasare, cu scorul de 0-6, in fata formatiei Deportivo La Coruna. Coechipierul lui Ilie, Bogdan Mara, a intrat pe teren in minutul 63, in locul lui Ruben Navarro.

Belgia. In etapa a 13-a a campionatului Belgiei, Liviu Ciobotariu a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care Le Mons a cistigat-o, cu scorul de 1-0, in fata formatiei gazda, Antwerp. Si Marius Mitu a jucat toate minutele pentru echipa sa, Lierse, in partida terminata la egalitate, scor 1-1, in deplasare la Standard Liege. Romanul a primit un cartonas galben in minutul 72.

Franta. Fotbalistul Marius Baciu a evoluat pe intreaga durata a meciului pierdut de echipa sa, OSC Lille, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Olympique Marseille, in etapa a 28-a a campionatului Frantei. Baciu a primit un cartonas galben in minutul 49. Atacantul Viorel Moldovan nu a participat la victoria echipei sale, FC Nantes, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Ajaccio.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS