3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoroftei si Spadafora vor primi cite 600.000 de dolari

Doroftei si Spadafora vor primi cite 600.000 de dolari

Leonard Doroftei si americanul Paul Spadafora, care vor boxa, pe 17 mai, pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, versiunile WBA si IBF, vor avea fiecare o bursa de 600.000 de dolari, a anuntat managerul general al clubului Interbox, Yvon Michel.

„Cei doi pugilisti vor primi fiecare putin peste 600.000 de dolari pentru acest meci. Atit pentru Doroftei, cit si pentru Spadafora, este vorba despre cea mai buna bursa din intreaga cariera“, a precizat Yvon Michel.

Managerul general al clubului Interbox a apreciat ca va fi un meci dificil pentru pugilistul roman, deoarece stilul sau este diferit de cel al lui Spadafora. „Meciul cu Spadafora, care este stingaci, va fi complicat din punct de vedere tactic, dar Doroftei este capabil sa faca fata situatiei. Spectatorii vor putea admira doi boxeri cu stiluri total diferite. Spadafora va incerca sa se mentina la distanta si sa incetineasca ritmul meciului, in timp ce romanul va incerca sa accelereze cadenta loviturilor“, a mai spus oficialul Interbox.

Yvom Michel a adaugat ca panamezul Miguel Callist, care a renuntat la revansa in fata lui Leonard Doroftei, in schimbul unei despagubiri, va putea boxa cu al doilea challenger al categoriei, Lakva Sim, care este reprezentat, de asemenea, de promotorul american Don King.

In ceea ce priveste locul de desfasurare a meciului dintre cei doi pugilisti, Yvon Michel a apreciat ca cele mai mari sanse le are orasul Pittsburgh, unde s-a nascut Spadafora, desi printre candidate se numara si Chester (statul Virginia de Vest), Bucuresti si Montreal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS