17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Craiova a fost zdrobita de Fibrex Savinesti

Petrolul Craiova a fost zdrobita de Fibrex Savinesti

Partidele desfasurate miercuri si joi la Piatra Neamt, contind pentru Cupa Romaniei, intre echipele de handbal masculin „U“ Petrolul Craiova si Fibrex Savinesti, au avut un deznodamint nefericit pentru baietii nostri. In meciul de miercuri dupa-amiaza, campioana Fibrex i-a ingenuncheat pe olteni, cu scorul de 46-27 (22-13), iar joi dimineata, istoria s-a repetat, partida incheindu-se cu scorul de 36-17 (13-8).

Antrenorul Universitatii, Sebastian Dobeanu, i-a folosit pe toti jucatorii pe care ii are la dispozitia, dar, in ambele partide, a inceput cu urmatoarea formatie: Ionut Coada – Gabriel Florea, Ovidiu Pavel, Cristian Vaduvan, Florin Soanca, Florin Pavel, Daniel Coman.

„Au intrat toti pe teren, pentru ca n-am avut incotro. Noi si la capitolul rezerve stam prost. Baietii n-au jucat rau, dar poate oboseala si inhibitia in fata unei campioane, i-au facut sa greseasca mult, atit in aparare, cit si in atac. Au ratat foarte mult, dar asta este. Ne intoarcem acasa“, a spus Dobeanu, care urmeaza sa reia antrenamentele in vederea meciului din deplasare cu Dinamo Bucuresti, de pe 2 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS