11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoroftei va boxa cu Spadafora

Doroftei va boxa cu Spadafora

Meciul dintre pugilistul roman Leonard Doroftei si americanul Paul Spadafora, contind pentru unificarea titlului mondial la categoria semiusoara, versiunile WBA si IBF, va avea loc pe 17 mai, in urma unei intelegeri la care au ajuns reprezentantii partilor implicate.

„A fost incheiata o intelegere care ii va permite romanului Leonard Doroftei sa incerce unificarea titlului mondial la categoria semiusoara in meciul cu Spadafora. Responsabilii WBA au amenintat ca ii vor retrage centura lui Doroftei in cazul in care nu va boxa cu panamezul Miguel Callist, dar acum au acceptat meciul cu Spadafora, in urma unei intelegeri, potrivit careia trebuie sa i se achite o suma cu titlul de despagubire promotorului lui Callist, Don King Productions“, a notat site-ul fightnews.com.

Potrivit sursei citate, nu se stie daca WBA ii va cere cistigatorului din partida de pe 17 mai sa boxeze cu Miguel Callist. Un purtator de cuvint al firmei Lou DiBella, care se ocupa de imaginea lui Doroftei si a lui Spadafora, a precizat ca nu s-a discutat despre o astfel de posibilitate. Site-ul citat a mai adaugat ca meciul dintre Doroftei si Spadafora va fi transmis de postul de televiziune HBO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS