29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS. Radoi si Scarlat au probleme medicale

S. Radoi si Scarlat au probleme medicale

• Divizionara B din Banie se va antrena de astazi in propriul fief • Dupa plecarea lui Ghindeanu, banda dreapta a ramas descoperita • Formatia din Parcul „Romanescu“ ar mai avea nevoie si de un virf de atac

Reveniti marti seara din Grecia, jucatorii de la FC Extensiv isi vor relua de astazi pregatirile in Banie. Principala preocupare a tehnicienilor echipei craiovene este acum programarea mai multor partide amicale, capitol care a cam fost ratat in Grecia.

Din pacate, doi jucatori de baza – S. Radoi si Scarlat – au probleme musculare dupa antrenamentele dure efectuate in Grecia si nu se stie cind vor putea fi refacuti.

Alta problema o reprezinta gasirea unui jucator apt sa fie titularizat pe banda dreapta, de acolo de unde a plecat Robert Ghindeanu. Daca la mijloc lucrurile sint clare, Cristescu, Saceanu, Malaele si Scarlat asigurind compartimentul, se simte inca lipsa unui virf de atac puternic, post ramas descoperit de la retragerea actualului antrenor principal, Eugen Neagoe.

Luni, jucatorii de la FC Extensiv vor fi supusi unui nou control medical care se va desfasura de aceasta data in Capitala, la Centrul de Medicina Sportiva. Nu ar fi exclus ca aceasta deplasare in Bucuresti sa insemne si disputarea unui amical in compania Stelei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS