12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPortul Bechet a cistigat finala

Portul Bechet a cistigat finala

Cea de-a doua editie a Cupei „Dunarii“ la fotbal in sala, competitie care este organizata de AJF Dolj, s-a disputat la sfirsitul saptaminii trecute in sala de sport a Liceului din Dabuleni. Cele sase echipe participante au fost impartite in doua serii, iar toate meciurile au fost transmise in direct de postul de televiziune prin cablu local.

In grupe s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Dabuleni – Sadova 8-6, Desa – Sadova 3-19, Desa – Dabuleni 4-11 (seria A); Bechet – Ostroveni 11-8, Ostroveni – Ciuperceni 5-5, Ciuperceni – Bechet 3-8. In semifinale, UT Dabuleni a invins, cu scorul de 9-6, pe Recolta Ostroveni, iar Portul Bechet a cistigat, cu scorul de 6-5, partida cu Tricolor Sadova. Finala acestei competitii, care a fost arbitrata de presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, s-a disputat intre Portul Bechet si UT Dabuleni in prezenta a aproximativ 500 de spectatori. Echipa din Bechet s-a impus cu scorul de 10-9, adjudecindu-si astfel trofeul pus in joc.

Cistigatoarea competitiei, Portul Bechet, a fost recompensata cu 3.000.000 de lei, finalista UT Dabuleni a primit 2.000.000 de lei, iar ocupantele locurilor trei-patru, Tricolor Sadova si Recolta Ostroveni, au incasat cite 500.000 de lei. Costin Daju (Portul Bechet) a fost declarat cel mai bun jucator al competitiei, iar Marian Staicu (Portul Bechet) a fost desemnat cel mai bun portar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS