9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo s-ar putea transfera la Arsenal

Ronaldo s-ar putea transfera la Arsenal

Cotidianul britanic The Sun a informat ca atacantul brazilian al echipei Real Madrid, Ronaldo, s-ar putea transfera la formatia Arsenal Londra. Ronaldo ar putea lua aceasta decizie deoarece antrenorul echipei madrilene, Vicente del Bosque, l-a criticat pe atacantul brazilian. Del Bosque a spus ca Ronaldo este singurul jucator dintr-o echipa de vedete care se gindeste doar la el si a afirmat ca l-a avertizat pe acesta ca va fi inlocuit daca nu isi reconsidera atitudinea.

Atacantul brazilian s-a transferat la Real Madrid de la gruparea Internazionale Milano pe 1 septembrie 2002, in schimbul a 45 de milioane de euro.

Ronaldo a spus ca Steve McManaman, coechipierul sau de la Real Madrid, i-a povestit despre campionatul englez. „Steve mi-a spus in repetate rinduri ca in Anglia voi inscrie goluri de placere. Arsenal este unul dintre cele mai bune cluburi din Anglia si poate ma voi duce sa joc pentru aceasta grupare. Ideea de a-mi continua cariera in Premier League mi se pare foarte atractiva. Stiu multe despre fotbalul englez si admir succesele inregistrate de Arsenal si Manchester United“, a spus brazilianul Ronaldo.

The Sun a notat ca este foarte important faptul ca Ronaldo are un contract de sponsorizare cu firma Nike, la fel ca si clubul Arsenal. Cotidianul britanic sustine ca Nike ar dori ca atacantul brazilian sa plece de la Madrid, mai ales ca gruparea spaniola are contract de sponsorizare cu firma Adidas.

Sursa citata a mai mentionat ca Ronaldo discuta foarte des cu compatriotul sau Gilberto Silva, care joaca la Arsenal, si si-a exprimat deseori dorinta de a locui la Londra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS