10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmicalul cu FC Senaco s-ar putea disputa astazi

Amicalul cu FC Senaco s-ar putea disputa astazi

Desi vremea nu s-a schimbat prea mult in ultimele zile, conducerea clubului Pandurii a reprogramat pentru astazi jocul amical cu FC Senaco. Locul ales este acelasi (stadionul „Gilortul“ din Tirgu Carbunesti), iar situatia suprafetei de joc nu se prezenta mai bine ieri. Daca zapada de pe teren va fi tot inghetata, probabil ca nici astazi nu se va putea juca, la fel cum s-a intimplat simbata, cind echipa Pandurii s-a deplasat cu intregul efectiv, cu conducerea si cu arbitri la Tirgu Carbunesti.

Antrenamentele s-au desfasurat in ultimele doua zile in localitate, fotbalistii pregatindu-se luni in Sala Sporturilor si in sala de fitness, iar ieri jucind pe zapada, pe un teren improvizat, in apropierea Complexului sportiv Pandurii.

In ceea ce priveste numarul jucatorilor care vor ramine in lot dupa aceasta perioada de pregatire, nu va fi mai mare decit in tur. Din cei 36 de fotbalisti prezenti in aceste zile la pregatiri vor ramine doar 24 in retur. In locul celor doi jucatori plecati la Minerul Motru (Nicolaescu si Hirsu) fiind deja cooptati Belu si Gaman de la Gilortul. Nicolaescu are acordul conducerii pentru un imprumut pina in vara, iar situatia lui Hirsu nu este inca definitivata, el fiind in continuare la Pandurii, dar in stare de suspendare. Cu toate acestea, portarul de la Pandurii se pregateste cu Minerul Motru, antrenorul Gabi Zahiu avind sperante ca il va putea folosi in retur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS