11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii n-au mai jucat amicalul cu FC Senaco

Pandurii n-au mai jucat amicalul cu FC Senaco

Aşteptat cu nerăbdare de mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal Pandurii, meciul amical cu FC Senaco Novaci, care a fost programat in week-end-ul trecut, nu s-a mai disputat. Deşi ambele echipe s-au prezentat pe teren, zăpada ingheţată i-a impiedicat pe fotbaliştii celor două formaţii să mai joace. Conducerile celor două echipe gorjene au hotărit că e mai bine să amine meciul, decit să rişte accidentarea jucătorilor. Interesul iubitorilor de fotbal s-a arătat totuşi a fi destul de mare, foarte mulţi tirgujieni deplasindu-se la Cărbuneşti pentru a vedea rezultatul muncii antrenorilor şi jucătorilor in cantonamentul de iarnă. Interes destul de mare era şi din partea celeilalte tabere, FC Senaco Novaci achiziţionind in această iarnă mai mulţi jucători cu experienţă, foşti componenţi ai echipelor Pandurii sau Gilortul.

Cum de joc de fotbal pe terenul de gheaţă nu putea fi vorba, tehnicienii celor două echipe au făcut cite un antrenament. Impărţiţi in două grupe, Pandurii au efectuat scheme tactice pe zăpadă şi pregătire fizică sub supravegherea preparatorului fizic Ion Bură. Costică Donose şi Cornel Tigveanu au efectuat şi ei un antrenament cu echipa novăceană undeva in apropierea terenului.

Pentru Pandurii, deplasarea la Cărbuneşti a insemnat şi perfectarea la nivel de conducere a unei inţelegeri in ceea ce priveşte folosirea stadionului Gilortul pentru antrenamente şi jocuri amicale. Ideea pare a fi cea mai bună pentru rezolvarea, măcar pină in vară, a problemei terenului de antrenament, stadionul Gilortul beneficiind de o bază sportivă foarte bună. Singura problemă va fi deplasarea mai lungă pină la teren, fotbaliştii urmind să parcurgă zilnic peste 50 de kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS