13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNimic nou la Pandurii?

Nimic nou la Pandurii?

Deşi echipa de fotbal Pandurii Tirgu Jiu şi-a reluat de luni pregătirile in localitate după revenirea din cantonament, nici o persoană din conducerea clubului nu a făcut incă declaraţii publice in ceea ce priveşte componenţa lotului. Cei 30 de jucători care au plecat in cantonament la Băile Felix s-au inmulţit intre timp. Numărul jucătorilor aflaţi acum in pregătire a mai crescut, cu toate că o parte dintre titularii din tur au plecat de la echipă. Cei din conducerea clubului au spus, inaintea plecării jucătorilor in cantonament, că se vor face precizări exacte in legătură cu nou-veniţii la intoarcere, dar la trei zile de la reluarea pregătirilor este o linişte totală la Pandurii. Nici in ceea ce ii priveşte pe Nicolaescu şi Hirsu nu s-a făcut incă nici o precizare, deşi aceştia au efectuat pregătirea de iarnă sub comanda lui Gabi Zahiu la Minerul Motru.

Mai mulţi reprezentanţi ai conducerii clubului consideră că o problemă care trebuie rezolvată urgent este cea a purtătorului de cuvint, indispensabil in condiţiile in care nimeni nu are voie să facă declaraţii presei. Fostul purtător de cuvint Ion Poenaru a căzut in dizgraţia reprezentanţilor mass-media după ce, la plecarea echipei in cantonament, a dat informaţii contradictorii. Singura persoană din cadrul clubului care nu a avut reţineri să comunice cu jurnaliştii este antrenorul Ion Bură, care a fost numit recent preparator fizic la Pandurii. In legătură cu cantonamentul de la Băile Felix, acesta a apreciat că, din punct de vedere fizic, jucătorii au răspuns bine la efort, echipa gorjeană avind in prezent o serie de jucători de valoare, care ar putea face faţă chiar şi partidelor de Divizia A. Ion Bură a adăugat că se va ocupa in continuare de pregătirea fizică a fotbaliştilor pină la reluarea campionatului.

In ultimele trei zile, jucătorii de la Pandurii s-au pregătit in sala de fitness a clubului Pandurii, dar au avut ocazia să se intilnească şi cu mingea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS