12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSechelariu nu mai recunoaste si cere demisia presedintelui LPF

Sechelariu nu mai recunoaste si cere demisia presedintelui LPF

Presedintele de onoare al FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a solicitat ca Dumitru Dragomir sa demisioneze din functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. „Cerem demisia lui Dumitru Dragomir, pentru ca este necesara. Povestea ca eu, Mircea Sandu si Dragomir am hotarit sa-l suspendam pe Prunea, pentru ca apoi sa-l ierte Mircea Sandu este o minciuna“, a spus Dumitru Sechelariu.

Presedintele LPF a spus vineri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a ajuns la o intelegere cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si cu Dumitru Sechelariu in cazul portarului Florin Prunea. Dragomir a afirmat ca, potrivit acestei intelegeri, Prunea urma sa fie suspendat noua luni de Comisia de Disciplina a ligii pentru declaratiile facute in calitate de lider AFAN, apoi sanctiunea trebuia redusa la Comisia de Apel si, in cele din urma, anulata de Comitetul Executiv al FRF.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a dezmintit si el declaratiile conducatorului Ligii Profesioniste de Fotbal. „Vreau sa precizez ca nu m-am intilnit cu Dragomir si cu Sechelariu pentru a decide suspendarea vicepresedintelui AFAN, Florin Prunea, dupa declaratiile acestuia la mitingul din 20 decembrie. De altfel, n-am mai vorbit cu Sechelariu de vreo doua luni“, a spus Sandu. Presedintele FRF a precizat ca, intre cele doua sedinte ale comisiilor LPF (Comisia de Disciplina si Comisia de Apel – n.r) in care s-a analizat „cazul Prunea“, a fost vizitat de Dumitru Dragomir, care l-a anuntat ca va reduce suspendarea portarului echipei FCM Bacau de la noua la sase luni. „Dragomir mi-a sugerat ca ar fi bine sa gasim o solutie sa-i reducem suspendarea lui Prunea la trei-patru etape in cadrul Comitetului Executiv“, a spus Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS