12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Rarora Vilcea - Extensiv 0-0

FC Rarora Vilcea – Extensiv 0-0

Meciul s-a desfasurat pe terenul stadionului din Baile Govora, impropriu unei partide de fotbal, fiind acoperit cu zapada. In ultimele doua zile in Govora a nins.

Extensiv a inceput cu formatia: Bornescu – Ciuca, Radoi, Cioponea – Murgan, Vancea, Saceanu, Malaele, Velcovici – Buca, Musat. Au mai intrat: Stoianov, Scarlat, Pirvu, Totoroata, Girla, Dantes si Niculescu. Despre meci, antrenorul principal Eugen Neagoe a spus: „Terenul, acoperit cu zapada, a fost un obstacol dificil pentru fotbal. Oricum, intilnirea, de mare angajament, si-a atins scopul, acela de verificare a stadiului actual. Sint multumit de cum au raspuns baietii. Cu mici greseli, inerente pe un asemenea teren, intreg lotul rulat a evoluat destul de bine. Printre alte ocazii, am trimis balonul de doua ori in bara prin Malaele (prima repriza) si Pirvu (a doua). Nu fac remarcari nominale, spun doar ca sint multumit de aproape toti pentru daruire, chiar daca acest meci cu liderul din C5 a fost unul de pregatire“.

Oltenii au astazi programate doua sedinte de pregatire, iar miine dimineata, ora 11.00, inca un amical, cu UFC Electro (daca timpul permite). Simbata, ei vor reveni acasa, duminica fiind zi libera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS