21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea colectioneaza fundasi

Universitatea colectioneaza fundasi

Universitatea a efectuat ieri doua sedinte de pregatire. Dimineata, jucatorii au fost la sala de forta, al doilea antrenament al zilei, unul fizic, desfasurindu-se pe stadionul „Ion Oblemenco“.

A venit Ibric

Mai degraba la sugestia lui Staicu, in lotul echipei a poposit si fundasul central de la CSM Resita, Ibric. Are 28 de ani si in vara, atunci cind se forma lotul Universitatii, fusese si el in carti pentru a veni in Banie.

Totusi, Sorin Cirtu a vorbit favorabil despre resitean: „Ibric are experienta, este puternic si mobil, asa ca, in perspectiva returului fierbinte care ne asteapta, poate ajuta cu siguranta echipa“. De altfel, mai mult ca sigur, Ibric va fi inclus in lotul care va fi deplasat la turneul de la Norcia (Italia).

Fabricio „Edu“ Alves…

Asa se numeste brazilianul care i-a fost propus alaltaieri lui Dinel Staicu. Mai precaut decit in vara, Staicu le-a cerut antrenorilor echipei sa-l studieze pe casetele de prezentare si a ascultat apoi concluziile.

„Edu“ Alves are 26 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas defensiv. Conform corpului tehnic al Universitatii, are stilul bacauanului Nivaldo, adica inchide bine, recupereaza mult, dar nu prea suteaza la poarta.

Patronul, care ar fi preferat ca brazilianul sa semene mai degraba cu Pavel Badea si care a inteles ca acum echipa are nevoie in primul rind de oameni de atac, ar fi spus ca se mai gindeste…

Se tot cauta atacanti

Oricine sesizeaza ca ofensiva actuala a Universitatii nu este acoperita multumitor cu oameni de gol. De la club am inteles ca ideea achizitionarii macar a unui virf cu calitati de golgheter nu a fost abandonata, dar este interesant de urmarit cum isi va finaliza Staicu cautarile.

Oricum, Cirtu mizeaza pe prezenta argentinianului Javier Rocha la Norcia, acolo unde niste impresari italieni au promis ca vor aduce in probe si alti jucatori.

22+1 la Norcia

Probabil ca in lotul care va pleca in Italia vor fi cooptati 22 de jucatori, dar n-ar fi exclus ca acestora sa li se alature si Leandro, chiar daca antrenorul a spus prin decembrie ca brazilianul este pentru echipa de tineret… Pentru turneul din Peninsula, delegatia olteana va parasi joi Bania si se va opri la Resita, unde vineri va sustine un amical cu echipa locala. Imediat, se va pleca spre Arad si dupa o noapte petrecuta acolo, autocarul Universitatii va parasi simbata tara impreuna cu cel al aradenilor de la UTA.

Test cu „GP“ Calafat

Astazi, elevii lui Cirtu au program normal de pregatire, iar miine ar trebui sa dispute un amical cu divizionara C „GP“ Calafat. Partida este programata pentru ora 11.00, dar nimeni nu poate spune cu exactitate unde se va disputa. Ca variante erau stadionul „Constructorul“ sau terenul secund de la „Ion Oblemenco“. Daca timpul se va inrautati insa pina miine, exista posibilitatea ca meciul Universitatea – „GP“ Calafat sa nu se mai dispute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS