10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStefan Effenberg nu renunta la fotbal

Stefan Effenberg nu renunta la fotbal

Mijlocasul german Stefan Effenberg, coechipier cu Dorinel Munteanu la formatia VfB Wolfsburg, a spus ca fiul sau l-a convins sa nu se retraga din activitate la finalul acestui sezon, asa cum isi propusese initial. Effenberg, fost jucator al echipelor AC Fiorentina si Bayern Munchen, a spus ca doreste sa-si continue cariera cel putin pentru inca un sezon. „Fiul meu mi-a spus ca mai pot sa juc. Cu siguranta ca voi mai juca un sezon, poate doua. Fiul meu mi-a spus: «Tata, stim ca fotbalul este viata ta si daca esti fericit asa, continua»“, a spus Effenberg, care are 34 de ani.

Mijlocasul german, cistigator al Ligii Campionilor alaturi de Bayern München, a anuntat ca spera sa-si ajute echipa sa ajunga pe un loc pentru Cupa UEFA, dupa care sa se retraga din activitate, la finalul acestui sezon. „Voi discuta cu responsabilii clubului Wolfsburg in vederea prelungirii contractului. Sint optimist. Nu cred ca vor fi probleme“, a spus Effenberg.

Mijlocasul german crede ca Bayern München va obtine titlul de campioana a Germaniei, in timp ce Borussia Dortmund va cistiga Liga Campionilor, in acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS