13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhindeanu a plecat in Antalya

Ghindeanu a plecat in Antalya

Din lotul echipei FC Extensiv, aflat in cantonament la Govora, a plecat joi seara fundasul dreapta Robert Ghindeanu. Nu a fot o „dezertare“, Ghindeanu fiind chemat in Banie pentru ca avea o oferta de transfer. Se pare ca aseara el a plecat cu avionul in Antalya, vorbindu-se ca a fost solicitat in probe de FC National, echipa aflata in cantonament in Turcia.

La un moment dat, Ghindeanu a fost si in vederile Universitatii, dar fratii Mihailescu si Dinel Staicu nu au reusit sa se inteleaga. Aflat in proprietatea fratilor Mihailescu si a lui Gica Popescu, Ghindeanu era insa urmarit de mai multa vreme de citeva cluburi bucurestene. De altfel, daca va ajunge la FC National, la acest lucru ar contribui probabil si prietenia strinsa dintre Gica Popescu si „secundul“ din Cotroceni, Dan Petrescu.

Altfel, baietii de la Extensiv se antreneaza pe rupte la Govora si asteapta primele meciuri amicale. Elevii lui Neagoe, Bita si Cristescu ar trebui sa joace miine cu IOB Bals (echipa antrenata de Jean Baraga), miercuri cu Inter Gaz Bucuresti, joi cu Oltchim si simbata cu UFC Electro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS