22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNici Extensiv nu a facut transferari spectaculoase

Nici Extensiv nu a facut transferari spectaculoase

Bornescu, Stoianov, Ghindeanu, Fl. Mihai, Ciuca, Vancea, Cioponea, Velcovici, Dantes, Saceanu, Malaele, Cristescu, Murgan, Scarlat, Buca, Pirvu, Musat, D. Mihai, Savulescu, Totoroata, S. Radoi, Ninu, Badoi, Niculescu, Baia, Girla si Cimpeanu – acestia sint jucatorii care au incaput in vestiar la reunirea de ieri a divizionarei B, FC Extensiv. Afara mai asteptau vreo zece „aspiranti“, majoritatea juniori, ei fiind chemati de conducerea clubului la discutii separate.

Oricum, si astazi vor mai sosi niste fotbalisti tineri in probe, dar ei vor fi supusi la teste in urma carora antrenorii Neagoe, Cristescu si George Bita vor decide pe cine vor mai opri in lot.

Din ceea ce se vede, Robert Ghindeanu va ramine probabil pe loc si nu va mai pleca la Universitatea, iar Ristea, Stamin, Ciucu si Vodita vor fi imprumutati altor echipe, dar pe termen scurt.

Daca reunirea de ieri s-a produs in jurul orei 10.30, primul antrenament al acestui an, de fapt o alergare usoara, s-a desfasurat dupa-amiaza in zona stadionului „Extensiv Parc“.

Intensitatea sedintelor de pregatire va creste treptat, iar pe 20 ianuarie echipa va fi dusa in cantonament la Govora. Acolo va sta 12 zile, va reveni acasa pentru o saptamina, dupa care, de pe 7 pina pe 19 februarie, craiovenii vor pleca intr-un turneu in Grecia, la Veria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS