10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSurprize inca din prima zi

Surprize inca din prima zi

Faza judeteana a campionatului national de fotbal in sala a debutat in ieri-dimineata cu o surpriza. Una dintre echipele care isi anuntasera intentia de a cistiga turneul, MB Pandurii Tirgu Jiu, a fost eliminata chiar in primul meci de Jiul Tirgu Jiu. Dupa un joc echilibrat in prima repriza, Jiul a reusit sa se impuna in fata echipei lui Mihai Birsescu cu scorul de 2-1. Cel mai bun jucator al echipei Jiul Tirgu Jiu a fost Constantin Raut, care a reusit primul gol si a contribuit la inscrierea celui de-al doilea.

In urma tragerii la sorti, singura echipa favorizata a fost Demolatorii Tirgu Carbunesti, care a intrat direct in grupe. Formatia carbunesteana a fost cea de-a 23-a si, neavind adversar, nu a mai participat la faza eliminatorie.

Cea de-a doua echipa cu pretentii la cistigarea titlului este Stiinta Tirgu Jiu, formatie la care activeaza si vicepresedintele consiliului judetean, Ion Calinoiu. Formatia condusa de Viorel Cremeneanu a reusit sa obtina scorul zilei, invingind cu 12-2 Universul Tirgu Jiu. In celelalte meciuri programate in prima parte a zilei s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Trandsport Turceni – Sportin Tirgu Jiu 2-1, Inter Tirgu Jiu – Energia Rovinari 7-3 si FC Energia Rovinari – Siatra Tirgu Jiu 7-5.

Jocurile au continuat ieri dupa-amiaza, iar astazi urmeaza sa se dispute partidele din grupe, miine fiind programat turneul final. Pentru cistigatoarea turneului, conducerea AJF a pregatit o surpriza, secretarul AJF comandind special la Bucuresti o cupa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS