13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe termina vacanta si pentru FC Extensiv

Se termina vacanta si pentru FC Extensiv

Lotul divizionarei B craiovene FC Extensiv se va reuni astazi, la stadionul din Parcul „Romanescu“. Conducerea le-a transmis jucatorilor ca ii asteapta la reunire in jurul orei 10.30, dupa care se va intra intr-o scurta sedinta. Antrenorii Extensivului – Eugen Neagoe, Silvian Cristescu si George Bita – vor conduce apoi un antrenament usor pentru reacomodare la efort (la ora 15.00).

Din ceea ce s-a comunicat ieri, in lot exista o singura noutate certa: fundasul central Sorin Radoi, un junior crescut la scoala lui Gica Popescu si care in tur a evoluat la Calafat, in Divizia C. In aceasta iarna, Radoi a fost dorit si de Cirtu la Universitatea, dar fratii Mihailescu s-au miscat mai repede si, mizind pe relatia lor foarte buna cu capitanul echipei nationale, l-au adus la Extensiv pe talentatul aparator. Nu ar fi exclus ca astazi, la reunire, sa apara si alti juniori de la „GP“, ei urmind sa fie testati apoi pe parcursul citorva saptamini.

Despre eventuale plecari, nimic deosebit. Dorit de Universitatea, cu care a participat in decembrie si la turneul de sala de la Sibiu, Robert Ghindeanu va ramine probabil pe loc, conducerile celor doua cluburi craiovene nereusind sa ajunga la un numitor comun. Oricum, Steaua si Rapid au anuntat deja ca il tin sub observatie pe Ghindeanu, dar probabil ca nu vor face oferte pina in vara.

Apoi, conducerea intentioneaza sa imprumute citiva jucatori din lotul largit al echipei, pentru a le oferi posibilitatea sa evolueze constant la o alta formatie, cel putin pina la finalul campionatului. Respectiva masura i-ar viza pe Ristea, Vodita, Stamin si Ciucu.

FC Extensiv se va pregati in Banie pina pe 20 ianuarie, dupa care va pleca in cantonament la Govora pina pe 1 februarie. In perioada 7-19 februarie, craiovenii vor fi oaspetii lui Fane Stoica la Veria, conform unei reciprocitati intre fratii Mihailescu si clubul grec la care activeaza ca sef al Centrului de copii si juniori fostul international craiovean. Daca va mai amintiti, doua grupe de juniori de la Veria conduse de Stoica au fost in vara in Romania intr-un turneu ale carui costuri au fost suportate integral de patronii Extensivului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS