11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPancu este cel mai bun jucator al echipei Besiktas

Pancu este cel mai bun jucator al echipei Besiktas

• Conform presei din Turcia, fotbalistul roman va fi transferat definitiv
la gruparea antrenata de Mircea Lucescu, in luna februarie • „Pancone“ va primi
un salariu anual de 1,3 milioane de dolari

Cotidianul turc Star a realizat un sondaj de opinie telefonic, cerindu-le suporterilor echipei Besiktas sa sune la ziar si sa-si spuna parerea in legatura cu prima parte a sezonului. Majoritatea suporterilor care au sunat au spus ca Pancu a fost cel mai bun jucator al „vulturilor“ in prima jumatate a campionatului. Fotbalistul roman i-a devansat astfel pe Sergen, Pascal Nouma, Cordoba, Zago si Ronaldo Guiaro, ale caror nume au fost mentionate, de asemenea, de suporteri. Sustinatorii formatiei din Istanbul l-au felicitat pe Mircea Lucescu pentru ca l-a adus pe Pancu la Besiktas si au cerut ca problema transferului definitiv al atacantului roman sa fie rezolvata cit mai repede.

Pe de alta parte, ziarul Fanatik a anuntat ca atacantul Daniel Pancu va fi transferat definitiv la gruparea Besiktas, in luna februarie. Pancu a fost imprumutat, la inceputul sezonului, de FC Rapid gruparii Besiktas, contractul dintre cele doua parti urmind sa expire pe 23 aprilie 2003.

Se pare ca Besiktas a ajuns la un acord de principiu cu Rapid, urmind sa plateasca acestei grupari, pentru transferul definitiv al fotbalistului, 2,5 milioane de dolari. Din aceasta suma, Besiktas va plati 1,5 milioane de dolari la semnarea acordului si un milion de dolari in rate. Fanatik a mentionat ca Pancu va semna, in aceasta luna, un contract cu clubul Besiktas, conform caruia va avea un salariu anual de 1,3 milioane de dolari.

O alta publicatie turca, Milliyet, a notat ca Pancu, Sergen si Cordoba sint sigurii jucatori ai echipei Besiktas care s-au ingrasat in perioada sarbatorilor de iarna, acest lucru fiind stabilit in urma unui control efectuat miercuri. Cei trei fotbalisti vor avea un regim alimentar special pentru a reveni la cea mai buna forma fizica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS