18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu s-a suparat si nu mai vrea jucatori peruani

Cirtu s-a suparat si nu mai vrea jucatori peruani

O singura noutate este, deocamdata, certitudine in lotul oltenilor: fostul fundas al Rapidului, Zeno Bundea, ultima oara jucator la Zenit St. Petersburg. Bundea a batut ieri palma cu Universitatea pentru doi ani si jumatate, urmind a semna si contractul.

Altfel, la Craiova urma sa ajunga astazi, printre altii, si doi peruani – Galicio (mijlocas) si Horsen (atacant) -, dar ieri reprezentantul lor in Romania, un impresar din Bacau, i-a comunicat antrenorului Cirtu ca acestia ar fi accidentati si doar dupa aproximativ sapte-opt luni ar fi valizi. Tehnicianului oltenilor i s-a parut destul de bizara aceasta informatie de ultima ora, motiv pentru care a incetat colaborarea cu respectivul impresar.

Nici pe nigerianul Uke, asteptat si el sa poposeasca in Craiova, nu-l mai doreste Sorin Cirtu, el urmind a veni in probe tot pe filiera acelui impresar din Moldova. Cirtu l-a placut pe Uke dupa ce a vizionat o caseta cu acesta.

Au mai venit Mc Breen, Moti si Cl. Tudor

Asa cum anuntase, atacantul australian Daniel Mc Breen s-a prezentat ieri la echipa si a efectuat sedinta de pregatire alaturi de coechipierii sai. Fata de prima zi, sub comanda tehnicienilor Universitatii s-au aflat inca doi juniori, fundasul Moti, care in tur a evoluat la tineret, si mijlocasul Claudiu Tudor, adus de la Petrolul Ploiesti. Astazi este asteptat sa soseasca in tara si brazilianul Leandro, despre care Cirtu a spus insa ca nu intra in planurile sale pentru prima echipa. De miine lotul Universitatii ar urma sa se intareasca prin sosirea altor stranieri din Senegal si Costa Rica.

S-a renuntat la jocul-scoala

Revenit de la consfatuirea antrenorilor, care s-a desfasurat miercuri in Capitala, Sorin Cirtu, principalul Universitatii, intentiona ieri sa organizeze un joc-scoala pe terenul „Ion Oblemenco II“. El a sesizat insa ca acesta era impracticabil pentru ca in ultimele saptamini fusese gazda unor „amicale“ sustinute de fotbalistii de ocazie din zona. Imediat, Cirtu s-a decis sa conduca doar o sedinta de pregatire fizica pe aleile din Lunca Jiului la care au participat aproape 30 de jucatori.

Urai a plecat urgent la Timisoara

Portarul titular al Universitatii, Andrei Urai, a aflat miercuri noapte de la rude ca sotia, aflata in Germania la studii, a fost victima unui accident. Imediat, desi era ora 1.00, Urai l-a sunat pe organizatorul de competitii al clubului, Vasile Costesin, si i-a spus ca pleaca urgent la Timisoara si de acolo in Germania. Aflind de la rudele din Timisoara ca sotia sa nu a avut un accident foarte grav, portarul Universitatii a decis sa nu mai plece in Germania, revenind in Banie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS