12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCadere libera de pe 1 pe 11

Cadere libera de pe 1 pe 11

Oltenii n-au sarbatori linistite, locul ocupat la sfirsitul turului – 11, -6 la „adevar“ – dindu-le tuturor (conducatori, antrenori, jucatori) suficiente motive de suparare. Dupa bucuria plecarii lui Netoiu de la Craiova, a urmat acel furibund inceput de campionat, in care Universitatea a obtinut in primele patru etape trei victorii si un egal.

Oltenii l-au invins pe ex-antrenorul lor Marian Bondrea (Astra), i-au administrat lui Sechelariu o bataie la el acasa, apoi au invins pe Steaua, un meci in care stadionul „Ion Oblemenco“ ar fi trebuit sa aiba vreo 70.000 de locuri. O iubire „alb-albastra“ fara margini si, cel mai important, a reinviat spiritul oltenesc, cel alterat de Netoiu et comp. A urmat o remiza la Pitesti obtinuta in extremis, dar dupa jocul din Trivale au aparut probleme. Din pacate, a fost suficient un „bulgare“ (infringere, acasa, in fata echipei momentului, Rapid) pentru ca mai departe s-a produs inevitabilul. Adica, rostogolirea la vale si, in final, modestul loc 11. „Sintem o echipa de pluton“, recunostea, la un moment dat, capitanul Pavel Badea. „Trei antrenori principali doar in 15 etape!“, tinea sa sublinieze si experimentatul Corneliu Papura. Valoarea indoielnica a unor jucatori adusi asta-vara, lipsa unei pregatiri corespunzatoare, framintari interne la nivel de conducere, abateri disciplinare ale unor jucatori, divortul lui Stinga – iata doar citeva dintre motivele acestui loc final 11. Plus eliminarea rusinoasa din 16-mile Cupei Romaniei. Sperante pentru retur?

Sorin Cirtu: „Echipa este situata pe un loc nemeritat, cred intr-un altfel de retur. Pentru asta insa, trebuiesc realizate unele imbunatatiri, in primul rind in privinta intaririi lotului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS