Acasă Sport Evolutiile „stranierilor“ romani

Evolutiile „stranierilor“ romani

Echipa Genoa, cu romanii Paul Codrea si Adrian Mihalcea titulari si cu atacantul Claudiu Niculescu pe banca de rezerve, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Siena, in etapa a 17-a a campionatului italian, liga a doua. Codrea si Mihalcea au jucat tot meciul, in timp ce Niculescu a intrat pe teren in minutul 78, in locul lui Bressan. Cotidianul italian Il Secolo XIX l-a notat cu 5 pe Codrea, despre care a scris ca nu s-a prea vazut la mijlocul terenului. „A jucat corect, dar fara sa straluceasca“, a notat publicatia citata. Acelasi ziar i-a acordat nota 6 lui Mihalcea, despre care precizeaza ca este in acest moment cel mai in forma roman de la Genoa. „Mihalcea a crescut de la meci la meci si se vede ca a inceput sa se inteleaga cu Carparelli“, a scris Il Secolo XIX.

Tot in Serie B, fundasul roman Valentin Nastase a fost titular in partida pe care echipa sa, US Palermo, a terminat-o la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formatia Ascoli. Nastase a fost inlocuit in minutul 46, cu Ferri.

Echipa Betis Sevilla, cu fundasul roman Iulian Filipescu prezent toate cele 90 de minute pe teren, a invins acasa, cu scorul de 2-1, formatia Osasuna Pamplona, in etapa a 15-a a campionatului Spaniei. Fostul atacant al Universitatii Craiova, Gica Craioveanu, a fost titular in partida pe care echipa sa, Getafe, a pierdut/o pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Sporting Gijon, in etapa a 16-a din Segunda Division. Craioveanu, care a primit un cartonas galben, a jucat tot meciul. Echipa Numancia Soria, fara mijlocasul roman Laurentiu Rosu, a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Eibar.

Mijlocasul Lucian Marinescu a fost titular in partida pe care echipa sa, Academica Coimbra, a terminat/o la egalitate in deplasare, scor 0-0, cu formatia Pacos Ferreira, in etapa a 15-a a campionatului Portugaliei. Marinescu a fost schimbat, in minutul 61, cu Xano. Echipa Sporting Lisabona, fara atacantul Marius Niculae, care este accidentat, a invins acasa, cu scorul de 2-0, formatia Nacional Madera.

Exit mobile version