Acasă Sport Gilca va fi imprumutat la Zaragoza

Gilca va fi imprumutat la Zaragoza

Mijlocasul roman Constantin Gilca va fi imprumutat de echipa Villarreal formatiei din divizia secunda Real Zaragoza, pina la finalul acestui sezon. De asemenea, Villarreall va negocia transferul lui Gilca in primul rind cu Real Zaragoza, in cazul in care acest club va dori sa-l achizitioneze pe roman la finalul sezonului.

Gilca a fost titular in majoritatea meciurilor cind echipa Villarreal era pregatita de Victor Munoz, dar nu a mai prezentat interes pentru actualul tehnician, Benito Floro. Mijlocasul roman a evoluat in acest sezon numai in trei partide disputate de Villarreal in campionat. Cu toate acestea, Benito Floro il considera pe Gilca un „fotbalist bun si un mare profesionist“. „Cred ca a plecat la o echipa de valoare si va fi bine pentru el deoarece va juca. La noi, acest lucru nu a fost posibil“, a spus Benito Floro.

Antrenorul formatiei Real Zaragoza, Paco Flores, a mai colaborat cu Gilca pe vremea cind actualul pregatea echipa Espanol Barcelona. Flores a insistat foarte mult pentru aducerea lui Gilca la Real Zaragoza si din acest motiv, la un moment dat, relatiile dintre el si conducerea clubului erau pe cale sa se deterioreze. Real Zaragoza ocupa primul loc in clasamentul diviziei secunde a campionatului Spaniei, cu 28 de puncte.

Exit mobile version