Acasă Sport Evolutiile jucatorilor romani in campionatele straine

Evolutiile jucatorilor romani in campionatele straine

Mijlocasul roman Paul Codrea a marcat duminica un gol in partida pe care echipa sa, Genoa, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Ancona, in etapa a XVI-a din Serie A. Codrea, care a jucat tot meciul, a inscris golul de 3-2 in minutul 69, in timp ce atacantul Adrian Mihalcea a marcat golul de 2-1 in minutul 49. Mihalcea a fost inlocuit, in minutul 70, cu Scantamburlo, iar atacantul Claudiu Niculescu nu a fost folosit.

Echipa US Palermo, cu fundasul roman Valentin Nastase prezent tot meciul pe teren, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Messina. Portarul roman Bogdan Stelea a jucat toate cele 90 de minute ale partidei pe care echipa sa, UD Salamanca, a terminat-o la egalitate, acasa, scor 0-0, cu formatia Murcia, in etapa a XV-a a campionatului spaniol, liga a doua. Echipa Getafe, cu atacantul roman Gheorghe Craioveanu prezent tot meciul pe teren, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 0-0, cu formatia Xerez.

Mijlocasul roman Laurentiu Rosu a fost rezerva in partida pe care echipa sa, Numancia Soria, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia Almeria. Rosu a fost introdus pe teren, in minutul 46, in locul lui Sergio Cruz.

Echipa Albacete, fara mijlocasul roman Catalin Munteanu, a invins, acasa, cu scorul de 2-0, formatia Racing Ferrol. Fundasul roman Daniel Ciuca a jucat toate cele 90 de minute ale partidei pe care echipa sa, SC Rot-Weis Oberhausen, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei LR Ahlen, in etapa a XVII-a a campionatului Germaniei, liga a doua.

Echipa Betis Sevilla, cu fundasul roman Iulian Filipescu titular, a fost invinsa, acasa, cu scorul de 1-0, de formatia Rayo Vallecano, in etapa a XIV-a din Segunda Division. Filipescu a fost schimbat, in minutul 65, cu Assuncao. Mijlocasul roman Erik Lincar a fost titular in partida pe care echipa sa, Panathinaikos Atena, a terminat-o la egalitate, in deplasare, scor 0-0, cu formatia Xanthi, in etapa a XI-a a campionatului elen. Lincar a fost inlocuit, in minutul 46, cu Konstantinou.

Echipa Ajax Amsterdam, cu fundasul roman Cristian Chivu titular, a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, de formatia PSV Eindhoven, in etapa a XVI-a a campionatului Olandei. Chivu a fost schimbat, in minutul 8, cu Pasanen din cauza unei accidentari, in timp ce portarul Bogdan Lobont nu a evoluat nici un minut.

Mijlocasul roman Dorinel Munteanu a fost rezerva in partida pe care echipa sa, VfL Wolfsburg, a pierdut-o, acasa, cu scorul de 1-2, in fata formatiei VfB Stuttgart, in etapa a XVII-a din Bundesliga. Munteanu a fost introdus pe teren, in minutul 57, in locul lui Rau.

La echipa VfB Stuttgart, atacantul roman Ionel Ganea nu a fost folosit. Formatia OSC Lille, fara fundasul roman Marius Baciu, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 2-2, cu echipa Ajaccio, in etapa a XIX-a a campionatului francez. Atacantul roman nu a jucat in partida pe care formatia sa, FC Nantes, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata echipei Troyes. Formatia FC Bruges, fara mijlocasul roman Alin Stoica, a invins, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Germinal Beerschot, in etapa a XVI-a a campionatului Belgiei.

Exit mobile version